Yerel Basında Bugün (19.02.2012)

Yerel Basında Bugün (19.02.2012)
20.02.2012
457
A+
A-

19.02.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Milletvekili Özkoç: TOKİ’nin sorumsuzluğu vatandaşı vurdu!”

TOKİ Korucuk’ta dar gelirliler için yaptırdığı konutlarda yaşanan sorunlarla ilgili olarak Özkoç’un hazırlattığı ve vatandaşların sorunlarını belgeleyen görüntülere ve şikayet mektubuna yanıt verdi.

 

ADAPOSTASI

“Hizmet Köprüsü”

AK Parti, Söğütlü İlçe Kongresi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu: ‘Belediyeler, hizmet köprüsü vazifesi görür.’ Dedi.

 

ANADOLU

“TOKİ’nin sorumsuzluğu vatandaşı vurdu”

TOKİ Adapazarı Korucuk’ta dar gelirli vatandaşlar için yaptırdığı konutlarda yaşanan sorunlarla ilgili olarak kesin kabuller yapılmadan önce şikayet konusu işlerin yükleniciler tarafından giderileceğini belirtirken sorunun perde arkasındaki yüklenici iki firmanın da iflas etmiş olduğu ve dolayısıyla şikayetleri giderecek işleri yapmakla sorumlu herhangi bir yüklenici firmanın kalmadığı öğrenildi.

 

BİZİMSAKARYA

Sakarya kalkınmada yönünü tayin etti.

“İstikamet kuzey”

İl Özel Dairesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ‘Kuzey Sakarya Planlama’ çalışması tamamlandı. 1/25 bin ölçekli çevre düzeni planına göre kuzey bölgede olan 4 ilçe ve 8 belde yatırıma boğulacak. Karasu, Kocaali, Kaynarca ve Hendek’te dev yatırımların önü açıldı.

 

SAKARYAHALK

“TOKİ’nin sorumsuzluğu vatandaşı vurdu”

CHP Milletvekili Engin Özkoç, Toplu Konut İdaresi(TOKİ) tarafından Adapazarı Korucuk’ta dar gelirli vatandaşlar için inşa edilen konutlarda yaşanan sorunlarla ilgili olarak, ‘TOKİ’nin sorumsuzluğu vatandaşı vurdu.’ Dedi.

 

YENİGÜN

“Ve 2B’ler satışa çıkıyor!”

2B arazilerine ilişkin düzenleme dün TBMM alt komisyonuna sunuldu. Hazırlıkları tamamlanan arazilerin satışları yakın zamanda başlıyor. Tasarıya göre devletle vatandaş arasında ihtilaflar çözülecek ve kentsel dönüşümün de önü açılacak.

 

YENİHABER

Müteahhitler Birliği’nden kat sınırlamasına tepki:

“Bina yapacak yer kalmadı”

İmarda iki kat sınırlaması nedeniyle şehirde yeni bina yapacak yer kalmadığını söyleyen müteahhitler, ‘Tarım arazileri yok oluyor, makul bir kat artırımı olmalı.’ dedi.

 

YENİSAKARYA

“TOKİ’ ye tepki”

Dar gelirli vatandaşlar için yaptırılan, ancak sorunlarla dolu olan konutların eksiğini gidereceği söylenen yüklenici firmaların iflas ettiği ve muhatap kalmadığı belirtildi.

19/02/2012- Büşra Ergün



457 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.