Yerel Basında Bugün ( 19 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 19 Şubat 2018)
19.02.2018
655
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

DOKUNMADAN 16 YIL

Doğuştan cam kemik hastalığıma yakalanan 16 yaşındaki Kader Kan’ın anne ve babası çocuklarının canını yakmamak için dokunmaya korkuyor. 16 yıldır kızlarının yaşama sevinci haline gelen ailesi ile arsındaki bağ, sevginin engel tanımadığını kanıtlar cinsten.

 

ADA POSTASI

2019’U BAŞARIYLA TAMAMLAMALIYIZ

Karapürçek’te Al Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, daha fazla çalışarak 2019 seçimlerinde başarıya ulaşacaklarını söyledi.

 

BİZİM SAKARYA 

ARAZİ CİNNETİ

Hendek’te arazi anlaşmazlığı nedeniyle meydana gelen olayda, kız kardeşi ile eniştesini öldüren , diğer eniştesini de yaralayan Mithat Memiş, aynı silahla intihar etti.

 

SAKARYA HALK

ÇOK YAZIK!

Aralarında arazi nedeniyle anlaşmazlık bulunan  ailenin ocağına ateş düştü. Eniştesi ile ablasını öldüren kayınbirader, bir eniştesini de ağır yaraladı. Olay sonrasında intihar eden şahıs arkasında gözü yaşlı bir aile bırakırken, talihsiz olayı duyanlar ‘ Mal için bunca acıya değer miydi!’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

PAYDAŞI DEĞİL MAĞDURUYUZ

Bir süre önce ortadan kaybolan O.H.B’ nun iş aracılığı ile verdiği gazete ilanı, mağdurlarını kızdırdı. Gazeteye gelen A.Ö., S.G., B.A. ve S.B, ‘Biz onun ticari paydaşı değil, mağduruyuz. Kendisinden şikayetçiyiz’ dediler.

 

SAKARYA YENİGÜN

DEHŞET;3 ÖLÜ

Hendek’te aile içinde çıkan tartışma sonucu 3 kişi hayatından olurken bir kişi yaralandı. Olayda kayınbirader kız kardeşi ile eniştesini öldürürken, bir diğer eniştesini de yaralayıp intihar etti.

 

YENİ SAKARYA 

HERKES OKUYACAK

Okuryazarlık Seferberliği kapsamında oluşturulan Seferberlik İl Yürütme Kurulu  üyeleri Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.
655 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.