Yerel Basında Bugün (19 Ocak 2018)

Yerel Basında Bugün (19 Ocak 2018)
19.01.2018
734
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

Ağır Roman

Evladı Yağız, DEAŞ’a katılan kocası tarafından Suriye’ye kaçırılan Deniz Öztürk, hasretlee oğlunu bekliyor. En son 2 buçuk yıl önce evladının fotoğrafını gören acılı annenin haykırışı adeta yürekleri dağladı.

 

ADAPOSTASI

Şehrimizi Korumalıyız

Dost Meclisi Toplantı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, ‘’Şehrimizde uyguladığımız kat sınırlaması konusunda hassasiyetimiz büyük. Sayın Cumhurbaşkanımız da konutların kat yüksekliğinin şehrin gelişmişliğiyle ilgili olmadığını her fırsatta ifade ediyor.’’ Dedi

 

BİZİM SAKARYA

Çocuklar İçin Lütfen Empati

Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Elif Erdem Düzgün, istismar davalarında gerek mağdurun, gerekse ailesinin çok zor bir süreç yaşadığına işaret ederek, kamuoyundan empati kurmalarını istedi.

 

SAKARYA HALK

Yemeği Yiyen Acile Koştu

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün öğle yemeğinden yiyen 100’ü aşkın personel zehirlendi. Gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanede alarm verilirken, Sakarya Sağlık İl Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

YENİ SAKARYA

Vatansız Ne Namus Ne Din Olur!

Cumhurbaşkanlığı’nca 6 şehit ailesi ile 15 Temmuz darbe girişimde yaralanan 22 gaziye gönderilen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı törenle takdim edildi.

 

SAKARYA YENİGÜN

Sağlıkçılar Zehirlendi

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) Merkez Kampüsü’nde çoğunluğu ameliyathane ve yoğun bakım ünitesi çalışanlarının oluşturduğu 100’ü aşkın sağlıkçı yedikleri yemekten zehirlenerek hastanelik oldu.

 

SAKARYA YENİHABER

Şehit Olmaya Hazırız

Cumhurbaşkanlığı’nca gönderilen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı töreninde konuşan Vali Balkanlıoğlu, ‘’Vatanın müdafaa mecburiyeti ortaya çıktığında şehit olmak için hayatımızı her Türk vatandaşı gibi vermeye hazırız’’ dedi.
734 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.