Yerel Basında Bugün (19 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (19 Nisan 2018)
19.04.2018
572
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ADAYLAR SAHAYA

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin erken seçim çağrısına AK Parti’den onay geldi. Külliyede AK Parti Kurmayları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran’da parlamento ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacağını açıkladı.

ADA POSTASI

24 HAZİRAN’DA SEÇİME GİDİYORUZ

MHP Lideri Devlet Bahçeli önceki gün ‘3 Kasım 2019’u beklemeyelim, 26 Ağustos’ta erken seçim yapılsın’ çağrısı yapmış, bu çağrının ardından partilerden art arda açıklamalar gelmişti.

BİZİM SAKARYA 

ÇEVRE ZAFERİ

Sakarya 2’nci İdare Mahkemesi, Hürriyet Mahallesi’ndeki yaklaşık 94 hektar alan için verilen taş ocağı ruhsatı için ÇED Raporu alınmasına hükmetti ve önceki işlemleri geçersiz kıldı.

SAKARYA HALK

24 HAZİRAN’DA SANDIĞA GİDİYORUZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim çıkışı yapan MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştükten sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açıklamalara bulundu. Erdoğan, Türkiye’nin 24 Haziran’da erken seçime gideceğini açıkladı.

SAKARYA YENİ HABER

BASKIN SANDIK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı basın toplantısında Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin 24 Haziran Pazar günü yapılacağını açıkladı. AKP İl Başkanı Fevzi Kılıç da aday adaylığı başvurularının hafta içi almaya başlayabileceklerini söyledi.

SAKARYA YENİGÜN

SEÇİM STARTI VERİLDİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim MHP Lideri Devlet Bahçeli ile dün yaptığı görüşmenin ardından, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacağını açıkladı.

 

 YENİ SAKARYA 

SEÇİM TARİHİ 24 HAZİRAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle görüşmesinin ardından 24 Haziran’da yapılmak üzere erken seçim kararını açıkladı.
572 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.