Yerel Basında Bugün (19 Ekim 2011)

19.10.2011

19 Ekim 2011 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Faciaya kıl payı!”

Serdivan Mehmet Akif  Ersoy Caddesi üzerinde özel bir okulda öğrenim gören öğrencileri taşıyan servis minibüsü otomobille çarpışarak takla attı. Kazada yaralanan 18 kişi hastaneye kaldırıldı.

ADAPOSTASI

“19 çocuk yaralandı”

Arabacıalanı Mahallesi’nde meydana gelen kazada Şenol Öner’in kullandığı öğrenci servisi kavşakta manevra yaptığı sırada, otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan minibüs, yol kenarındaki banketin üzerine devrildi. Kazada 16’sı öğrenci 18 kişi yaralandı.

ANADOLU

Serdivan ilçesinde, otomobille çarpışan öğrenci servisinin devrilmesi sonucu 16’sı öğrenci, 18 kişi yaralandı.

“Öğrenci servisi devrildi”

BİZİMSAKARYA

Veteriner Hekimler Odası ile Besiciler Odası fena kapıştı

“Kurban kavgası”

Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yıldız’ın ‘Kurbanda rant peşinde koşmak ahlaksızlıktır’ açıklamasına, Besiciler Odası Başkanı Çiftçi, ‘Onlar gitsin kedi-köpekle uğraşsın’ cevabını verdi.

SAKARYAHALK

Öğrenci servisi otomobille çarpıştı, 16’sı öğrenci 18 kişi yaralandı.

“Ölümden döndüler”

Serdivan ilçesinde, otomobille öğrenci servisinin çarpışması sonucu, servis takla atarak ters döndü. Karada, özel bir okulda öğrenim gören 16 öğrenci ile iki aracın sürücüleri yaralandı.

SAKARYA  YENİGÜN

Serdivan AVM önünde otomobille çarpışan öğrenci servisi ters döndü

“Ölümden döndüler!”

Serdivan AVM önündeki Kazımpaşa Kavşağı’nda, dün sabah okula öğrencileri götüren servis minibüsünün otomobil ile çarpışıp devrilmesi sonucunda, 16’sı ilköğretim öğrencisi, 21 kişi yaralandı.

SAKARYA YENİHABER

Son kalkınma programına da Sakarya alınmadı!

“Yine unuttular”

Tarım Bakanlığı’nın AB işbirliği ile hazırladığı Kırsal Kalkınma Programları’nın üçüncüsü’de Sakarya’yı almadı. 20 ilde hazırlanacak kalkınma projelerine 106 milyon avro hibe desteği verilecek.

YENİ SAKARYA

Ulaşım Dairesi yeni trafik düzeniyle ilgili eleştirileri yanıtladı.

“Büyükşehir sabır istedi”

Trafikteki yeni uygulamayla en fazla şikayetin geldiği 1. Geçit’teki sıkışıklığın, 10-15 gün içinde tamamlanacak düzenleme çalışmalarıyla giderilebileceği belirtildi.