Yerel Basında Bugün ( 19 Aralık 2017)

Yerel Basında Bugün ( 19 Aralık 2017)
19.12.2017
738
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

EĞİTİMCİLER AYAKTA!..

İzmir’in Ödemiş İlçesinde bir okul müdürünün iki öğrenci tarafından tüfekle öldürülmesi Türk Eğitim-Sen Sakarya Şubesi tarafından kınandı.

ADAPOSTASI

UMUTLU BEKLEYİŞ

Milyonlarca işçi yeni yılda asgari ücretin ne kadar olacağını merak ediyor. Türk-İş İl Temsilcisi Cemal Yaman, “Türkiye şartlarına göre TÜİK verilerinden yola çıkarak belirlediğimiz rakam Bin 893TL’dir. Bu rakamın kabul edilmesini bekliyoruz” dedi.

BİZİM SAKARYA

HAYATLARI KARARDI!

Dede evinde kuzeninin istismar ettiği 11 yaşındaki kız, yuvaya yerleştirildi. Olayın ortaya çıkmasından sonra ablası da savcılığa başvurup, yıllar önce kendisi de aynı kişinin istismarına uğradığını anlattı.

SAKARYA HALK

KAHREDEN KAZA

İş görüşmesine gitmek için evden çıkan 21 yaşındaki genç kız dönüş yolunda kaza geçirdi. Pamukova Trafik Denetleme İstasyonu’na bağlı polis aracının çarptığı genç kız kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen can verdi.

YENİGÜN

EVRENKÖY’DE ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM’ DURDURULDU!

Yıllardır süren tapu ve hisseli arazi sorununun çözümüne yönelik belediyenin Evrenköy’de başlattığı ‘Kentsel Dönüşüm’ çalışmaları, mahalle halkının mahkemeye başvurması üzerine durduruldu.

 

YENİHABER

SEDAŞ’TA KRİZ AŞILDI

SEDAŞ’ın 172 işçiye tazminatını ödeyip düşük ücretle çalışma teklifiyle başlayan kriz Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ın devreye girmesiyle çözüldü. İşçiler rahat nefes aldı.

 

YENİ SAKARYA

KARAMAN HİZMETE AÇ

Yenikent’i oluşturan diğer mahalleler Korucuk ve Camili’ye göre geri planda bırakıldıklarına tepki gösteren Karaman Mahallesi sakinleri, hizmet almak için bir imza kampanyası başlattı.

 
738 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.