Yerel Basında Bugün (18.06.2013)

18.06.2013

18.06.2013 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Bulvar’da kalabalığın yoğun olduğu yerde silahlı saldırı sonucu 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

“Şehir merkezinde kanlı saldırı”

ADAPOSTASI

Bulvarda 5 kurşun yağdırıp, peşine polis ordusunu taktı

“Bulvarda vurdu sanayide yakalandı”

Atatürk Bulvar’ında meydana gelen olayda bir kişi tartıştığı hasmına kurşun yağdırdı. Arabası ile kaçıp polisi peşine takan zanlı sanayide kaza yapınca dolmuşa binerek kaçmayı sürdürdü. Dolmuşu durduran polis zanlıyı yakalarken; kurşunların hedefi olan U.M. ağır yaralandı.

BİZİMSAKARYA

Ülke genelinde 800 bin kişi iş bıraktı

“Çalışmadılar”

DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve TDH tarafından düzenlenen hükümeti protesto amaçlı iş bırakma eylemi sırasında sadece hastanelerin acil servisleri görev yaptı. KESK Sakarya şubeleri, “birlikte alanlardayız” sloganıyla sendika binasından AKM önüne kadar yürüdü.

SAKARYAHALK

“Şehrin göbeğinde kanlı hesaplaşma”

Atatürk Bulvarı’nda meydana gelen silahlı saldırıda Uğur M. (33) isimli genç, aralarında husumet bulunduğu öğrenilen şüpheli tarafından beş kursunla vuruldu. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

YENİGÜN

Bir gün önce tartıştığı kişiyi görünce, silahını çekip ateşledi.

“Bulvar’da vurgun!”

Atatürk Bulvarı Yenicamii mevkiinde, dün akşam en kalabalık saatte yaşanan olayda H.İ, bacakları ile karnından yaralanırken, şans eseri kurşunlar başkasına isabet etmedi.

YENİHABER

Arkadaşıyla çay içerken silahlı saldırıya uğradı, ağır yaralandı

“Bulvar’da vurgun”

Atatürk Bulvarı’nda arkadaşıyla çay içerken 4 kişilik bir grubun silahlı saldırısına uğrayan Uğur M. Ağır yaralandı. Polis, zanlılardan birini yakalarken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YENİSAKARYA

“SAÜ’den 10 bin mezun”

Sakarya Üniversitesi bu yıl 10 bin mezun verecek. Rektör Elmas, törenin 21 Haziran’da Atatürk Stadı’nda yapılacağını, önümüzdeki yıl da 18 bin yeni öğrencinin ilimize geleceğini açıkladı.

18.06.2013 CP