Yerel Basında Bugün (18.05.2012)

Yerel Basında Bugün (18.05.2012)
18.05.2012
582
A+
A-

18.05.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Kocasını ütü kablosuyla ile öldüren kadına tahliye!”

Serdivan’da 8 aylık kocasını ütü kablosu ile boğarak öldüren Gülfidan K. tahliye oldu. Mahkeme cinayeti ‘meşru müdafaa sınırları içerisinde’ işlediğine hükmederek genç kadına ceza vermedi.

ADAPOSTASI

SEAH’ta branş doktorlarının sayısı yetersiz kalıyor olan hastalara oluyor

“Randevu krizi çıldırtıyor”

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde birçok branşta randevu almak sorun oldu. Randevular 3-4 ay sonrasına verilirken, hastalar çaresiz kalıyor.

ANADOLU

“Birlikte ayağa kalkmak zorundayız”

Türkiye’de taşeronluğun işçilerin en büyük sorunlarından birisi olduğunu vurgulayan Ağar, çok sayıda işçinin taşeron kadroyla çalıştığını öne sürdü.

BİZİMSAKARYA

Kasım ayında yapılacak seçimler çekişmeye sahne olacak

“SATSO kulisleri ısındı”

Kasım ayında yapılacak olan Sanayi ve Ticaret Odası seçimlerine aylar kala kulisler hareketlendi. Adaylığı gündemde olan eski başkanlardan Akgün Altuğ’un aday olmadığı gibi Mahmut Kösemusul lehine açıktan kulise başladığı öğrenildi.

SAKARYAHALK

28 Şubat sürecinde SAÜ öğretim görevlisi Prof. Dr. Ali Seyyar aleyhine yalancı şahitlik yapanlar şimdi pişman

“Helallik istediler”

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Seyyar, 28 Şubat post modern darbe sürecinde özel sitesinde Said Nursi’nin sözlerine yer verdiği gerekçesiyle uzun yıllar zor ve kötü dönemler geçirdi. Seyyar hakkında yalancı şahitlik yapanlar ise şimdilerde Seyyar’dan helallik istiyorlar. Yaşadığı süreci anlatan Seyyar, o zamanlar kendimi toplumdan dışlanmış hissettiğini ve bir daha o günleri yaşamak istemediğini söyledi.

YENİGÜN

Afet dönüşüm yasası, TBMM’de görüşülerek kabul edildi

“Türkiye’ye Sakarya Modeli”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘İktidarı kaybetmek pahasına bunu yapacağız’ dediği, afet riski altındaki alanların dönüştürülmesini düzenleyen yasa, dün TBMM’de kabul edildi.

YENİHABER

Ankara kulislerinde bu konu konuşuluyor

“4 yeni ilçe”

Yenikent’in ilçe olması için toplanan milletvekilleri,  Alifuatpaşa , Dokurcun ve kuzeyde ‘Derekent’ adıyla yeni ilçeler kurulması için uzlaşıya vardı.

YENİSAKARYA

“Yol kazası”

Kuzey Marmara Otoyol Projesi’nde Sakarya Bağlantı yolu Fen Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi’nin tam ortasından geçiyor. Ya proje değişecek, ya da okul binaları yıkılacak.

18.05.2012 MA

 
582 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.