Yerel Basında Bugün (18.04.2013)

Yerel Basında Bugün (18.04.2013)
18.04.2013
626
A+
A-

18.04.2013 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Çetin; “önce yerel sonra genel seçimlerde yüzde yüz başarı sağlayacağız” dedi

“CHP’li kadınların iktidar olma yemini”

Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Kadın Kolları toplantısında konuşan Çetin, “Cumhuriyet Halk Partisi kadınlarla iktidara yürüyecek” dedi.

ADAPOSTASI

“Büyükşehir’den yatırım atağı”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Nisan ayında 3, Mayıs ayında ise 1 büyük proje için ihaleye çıkacaklarını açıklarken, amaçlarının Sakarya’yı daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirmek olduğunu söyledi.

BİZİMSAKARYA

100 Yıllık Adapazarı-Haydarpaşa treniyle ilgili gelişmeler hiç iyi değil

“Treni kaçırdık mı?

“iyileştirme çalışmaları yapılacak” denilerek 1 Ocak 2012’de 30 ay süreyle ulaşıma kapatılan Adapazarı-Haydarpaşa tren hattının yeniden ulaşıma açılmayacağı iddia ediliyor

SAKARYAHALK

“Söz verdik yerine getiriyoruz”

Büyükşehir Belediyesi 5 yeni projeyi daha hayata geçiriyor. Projelerle ilgili bir açıklamada bulunan Başkan Zeki Toçoğlu “Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni projelerin ihalelerini yakın zamanda gerçekleştireceğiz.” dedi.

YENİGÜN

SATSO’da komiteler artarken, meclis üyesi sayısı düştü

“Heyecan büyüdü!”

SATSO’nun seçimleri için üyelerin listelere itiraz süresi dün akşam sona ererken, 32 meslek komitesi sayısı 34’e çıktı. Ancak, buna karşılık 90 olan meclis üye sayısının ise 85’i indirilmesi adayları telaşlandırdı.

YENİHABER

Tahıl deposuydu, sanat merkezi oldu

“Güzel dönüşüm”

Onlarca yıl tahıl deposu olarak kullanılan Toprak Mahsülleri Ofisi’ne ait eski bina yenilendikten sonra Ofis Sanat Merkezi olarak açıldı. Sanat Merkezi’nde ilk etkinlik önceki akşam gerçekleştirildi.

YENİSAKARYA

“Esnaf için büyük fırsat”

SESOB Başkanı Hasan Alişan “İş ve Meslek Danışmanlığı” sınavları için ilimize binlerce kişinin geleceğini belirterek, “Bu hareketlenme Sakarya’nın tanıtımı için önemli fırsat” dedi.

18.04.2013 – A.T.

 
626 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.