Yerel Basında Bugün (18.02.2013)

Yerel Basında Bugün (18.02.2013)
18.02.2013
483
A+
A-

18.02.2013 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Vatandaşın dijital saate göre elektriği nasıl tüketilmesi gerektiğinin açıklamasını faturaların arkasında görmek istiyor

“Dijital saat isyanı”

Sakarya’da eski elektrik saatleri değiştikten sonr gelen yüksek elektrik faturaları nedeniyle şoka giren vatandaşlar SEDAŞ’a tepkili!…

ADAPOSTASI

Balcı; kampanyanın tehlikesine dikkat çekti

“Ekmek israfı uyarısı”

Fırıncılar Federasyon Başkan Halil İbrahim Balcı, ‘Bayat Ekmeği Getir, Taze Ekmeği Götür’ kampanyasına karşı uyardı: “Günde 2 milyon ekmek israf oluyor. Bu sayı daha da artacak.”

BİZİMSAKARYA

Taksi ve minibüs dolmuşlar kalkacak, yerine halk otobüsleri gelecek

“Radikal karar”

Büyükşehir Belediyesi trafiği daha da rahatlatmak adına yeni bir projeyi hayata geçirmek için harekete geçiyor. Şimdilik taslak halindeki projeye göre şehir merkezindeki tüm taksi ve minibüs dolmuşlar kaldırılacak. Yerine halk otobüsleri gelecek. Projenin 2015 yılından itibaren hayata geçmesi planlanıyor.

SAKARYAHALK

Küçükyılmaz, MÜSİAD’ın kendisine yaptığı ziyarette seslendi;

“ACİL Doktor aranıyor”

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz, Acil Servislerde çalıştırılmak üzere acilen 30 Pratisyen Hekim’e ihtiyacı olduğunu açıkladı.

YENİGÜN

Hastanelerin acil servislerinde hekimler yetersiz kaldı

“Sağlıktan S.O.S.”

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz, MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin yaptığı ziyarette çalışmalarını anlatırken, “İlimizdeki hastanelerin acil servislerinde çalıştırılmak üzere, acilen en az 30 hekime ihtiyaç var” dedi.

YENİHABER

O koltuk mazeret değil çözüm üretme yeri

“Artık çalışma zamanı”

Kamu hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne atanan Dr. Ünal Küçükyılmaz göreve geldiği günden bu yana mazeret üretiyor. Son olarak Acillerdeki sıkıntı için de mazeret üretmiş ve 30 doktor açığı olduğunu söylemiş

YENİSAKARYA

“30 Hekime Muhtacız”

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ünal Küçükyılmaz, MÜSİAD’ın ziyaretinde yaptığı açıklamada şikayetlerin dinmediği hastanelerin acil servislerde çalıştırılmak üzere 30 doktora ihtiyacımızın olduğunu söyledi.

18 Şubat 2013 – A.T.

 
483 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.