Yerel Basında Bugün (18.01.2012)

Yerel Basında Bugün (18.01.2012)
18.01.2012
468
A+
A-

18 Ocak 2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Uyuşturucu operasyonu!”

Sapanca ve Kocaeli’ de çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla 13 kişi gözaltına alındı.

ADAPOSTASI

Ay sonuna kadar gelir testi yaptırmayanlar zorunlu olarak 212 TL prim ödeyecek.

“Test için son 13 gün”

Yeşil Kartlılar ile hiçbir sosyal güvencesi olmayanların gelir testi yaptırmaları için verilen süre 31 Ocak’ta son bulacak. Sakarya’da bu teste tabi tutulacakların sayısı ise 211 bin kişiyi buluyor.

ANADOLU

Aralarında 4 polis bulunan 25 kişi; suç örgütü üyesi olma iddiasıyla göz altına alındı.

“Tahsilat çetesine gözaltı”

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmaya göre göz altına alınanlar adam yaralama, gasp, zorla senet imzalatma, çek ve senet tahsilatı yapmakla suçlanıyorlar. Operasyonda 7 tabanca, 200 mermi , çok sayıda çek ve senet ele geçirildi.

BİZİMSAKARYA

“Rencide etmeye yardım”

Adapazarı’nda 7 ay önce hizmete giren Toplumsal Yardımlaşma Marketi, yoksul ve ihtiyaç sahibi aileleri rencide etmeden sosyal devlet sorumluluğunu yerine getiriyor. İhtiyaç sahibi aileler para ödemeden her türlü ürün bulunan marketten , sıradan bir AVM’ de alışveriş yapar gibi ihtiyaçlarını karşılıyor.

SAKARYAHALK

“Bu kez esnaf proje sundu”

Dörtyol kavşağının açılması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulunan sanayi esnafı, çarşının yenilenmesi için hazırladıkları projeyi sundu. Toçoğlu kendisinden kendisinden destek isteyen esnafa , “Esnafın lehine olacak bütün projelerin tam ortasında olurum. Maddi, manevi her türlü desteği veririm.” Dedi.

YENİGÜN

Dörtyol esnafı, teşekkür için gittiği Başkan Toçoğlu’ndan değişim istedi.

“Sanayiye yeni proje!”

Dörtyolda yıllardır sorun olan kavşağı açması nedeniyle  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür ziyareti yapan esnaflar, bu kez de sanayinin güzelleşmesi için hazırladıkları projeyi sunup destek istediler.

YENİHABER

10 cm kar yağdı, 150 köy yolu kapandı, hayat adeta durdu.

“Felç olduk”

Önceki akşam başlayan kar yağışı sabaha kadar sürdü. 150 köy yolu kapandı. Belediyeler çalışmayınca ulaşımda aksamalar yaşandı. Özellikler Yenikent’te özel araçlar büyük sıkıntı yaşadı.

YENİ SAKARYA

“Dörtyolda dönüşüm”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na Dörtyol Kavşağının açılması dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulunan sanayi esnafı, dükkanların yenilenmesi için destek istedi.

18/01/2012- Büşra Ergün


468 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.