Yerel Basında Bugün ( 18 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 18 Şubat 2018)
18.02.2018
618
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

RAY YOK ZAM VAR

Geçtiğimiz aylarda şehirlerarası otobüs işletmelerinin fiyatlara yaptığı yüzde 50 zam, vatandaşların tepkisini çekiyor. Adapazarı Ekspresi’nin bitmesi ile başlayan tekelleşme otobüs firmalarının servislerini birleştirmesi ile devam etti. Sonuç zam üstüne zam…

 

ADA POSTASI

2023 YILININ YILDIZ ŞEHRİ SAKARYA OLACAK

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Stratejik Plan İç Paydaş Toplantısı’nda konuşan Başkan Kösemusul, Odanın vizyonu iştişare kültürüyle belirlediklerinin belirterek, ‘Sakarya’mız, hep birlikte gerçekleştirdiğimiz gayretli çalışmalarla 2023 yılının yıldız şehri olacaktır. Rotamızı sizlerle belirliyoruz’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

ÖN SEÇİM RESTİ

CHP İl Başkanı Erdoğan Isır ve 16 ilçe başkanı, milletvekili seçimlerinde Sakarya’da kontenjansız ön seçim kararı alınmadığı takdirde görevlerinden istifa edeceklerini belirten bir belgeyi imzaladı.

 

SAKARYA HALK

TEK KONUMUZ SAKARYA

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Stratejik Plan İç Paydaş Toplantısı’nda Ak Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Sakarya’nın öne çıkan değerlerini ve önceliklerini tartışıyoruz. Tek konumuz Sakarya. Belediye başkanlarımız ve siyasilerimizle bu şehri tartışıyoruz’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

ELEŞTİRİLERDEN RAHATSIZ OLDULAR

İMO Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar, siyasilere ve yöneticilere mesleki anlamda ücretsiz danışmanlığa hazır olduklarını belirterek, yaptıkları eleştirilerin karar vericileri rahatsız ettiğini söyledi.

 

 SAKARYA YENİGÜN

OPERASYONALR PEŞİ SIRA!

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde okulların çevresinde güvenlik tedbirlerinin arttırılmasına yönelik yürütülen ‘ Sakarya’da Huzurlu Okul, Güvenli Eğitim’ Projesi adıyla operasyonlar düzenleniyor.

 

YENİ SAKARYA 

YENİ TÜRKİYENİN MİMARI KADINLAR

Başkan Toçoğlu, ‘ Önümüzde önemli bir seçim süreci var. Hep beraber çok çalışacağız. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği yeni Türkiye’yi inşallah kadınlarımızla beraber inşa edeceğiz’ dedi.
618 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.