Yerel Basında Bugün (18 Ocak 2018)

Yerel Basında Bugün (18 Ocak 2018)
18.01.2018
731
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

Kaynak Sıkıntısı

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Hava Kuvvetleri’nin toparlanmasında büyük bir pay sahibi olan Türk Hava Kurumu kaynak sıkıntısı ile boğuşuyor. Yasal düzenleme yapılmazsa THK küçülmeye gidecek.

 

ADAPOSTASI

Canına Kıydı Herkes Şokta

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mahmut Yılmaz, tüfekle kendini öldürdü. Yılmaz’ın intiharı büyük şoka neden oldu.

 

BİZİM SAKARYA

Bir Tacizde Hendek’ten

Geçtiğimiz hafta sonu Serdivan’da yaşanan çirkin olaydan sonra bu kez Hendek’ten bir taciz haberi geldi. 14 yaşındaki bir kız çocuğunun resmi bir kurumda taciz edildiği haberi Hendek’i salladı.

 

SAKARYA HALK

Yılmaz’ın Şok Ölümü

AK Parti ve iş dünyası Belediye Meclis Üyesi Mahmut Yılmaz’ın ölü bulunmasıyla sarsıldı. Geyve Maksudiye Mahallesi’ndeki evinde cansız bedeni bulunan Yılmaz’ın intihar ettiği tahmin ediliyor.

 

YENİ SAKARYA

Hırsızlığın Böylesi!

Erenler’de bir evde içinde yaklaşık 90 bin liralık altın, para ve silah bulunan para kasasını market arabasıyla çaldıktan sonra yakalanan 3 zanlı adliyeye sevk edildi.

 

SAKARYA YENİGÜN

Hedef Büyüdü!

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 16 ilçenin Muhtar Dernek Başkanlarıyla yaptığı toplantıda, ‘’Gecen yıl 700 bin tonun üzerinde yaklaşık 90 milyonluk asfalt yatırımı gerçekleştirdik. Bu yıl hedefimiz 1 milyon ton ve inşallah 2019 öncesi tüm grup yollarını asfaltla buluşacak’’ dedi

 

SAKARYA YENİHABER

2018 Hedefi 1 Milyon Ton

Muhtar Dernek Başkanlarıyla buluşan Başkan Toçoğlu ‘’2017’de 700 bin tonun üzerinde yaklaşık 90 milyonluk asfalt yatımı gerçekleştirdik. Yeni yılda hedefimiz 1 milyon ton dedi.
731 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.