Yerel Basında Bugün ( 18 Mart 2018 )

Yerel Basında Bugün ( 18 Mart 2018 )
18.03.2018
672
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

BİR TÜRLÜ ÇÖZÜLMÜYOR

Şehrin sokaklarında görmeye alışık olduğumuz çocuk işçiler ile alakalı Adapazarı’nda çekilen bu görüntüler vatandaşın tepkisini çekti. Minik çocukları trafikte dilenirken gören herkesin içi parçalanıyor.

 

ADA POSTASI

ÇALIŞMANIN TAM ZAMANI

Ak Parti İl Yönetimi’nde yürütme kurulu belirlendi. İl Başkanı Fevzi Kılıç yaptığı açıklamada, ‘Yeni dönemde ‘çalışmanın tam zamanı’ sloganıyla şehrimiz için gereken ne varsa yapacağız’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

ÇED’E İPTAL!

Kaynarca’da Güven Köyü’ne kurulmak istenilen Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin ÇED raporu ve yer seçiminin iptali istemiyle açılan dava, köylünün istediği gibi sonuçlandı.

 

SAKARYA HALK

TEPKİLER DİNMEK BİLMİYOR

Geçtiğimiz gün Adapazarı Belediyesi önünde yöresel ürün festivali adı altında yapılan etkinliğe tepkiler artarak devam ediyor. Sağlıksız koşullarda vatandaşa yedirilen hijyenden uzak yiyecekler halkın sağlığını tehdit ederken, ortaya çıkan panayır tarzı manzara ise Sakarya’nın en büyük ilçesi olan Adapazarı’na hiç yakışmadı.

 

SAKARYA YENİ HABER

MAKİNE OSB’YE MAHKEME İPTALİ

Sakarya İdare Mahkemesi, Kaynarca Güven Köyü’nde kurulmak istenilen Makine İhtisas OSB’nin ÇED raporunu oy birliğiyle iptal etti. Köylüler kararı sevinçle karşıladı.

 

SAKARYA YENİGÜN

BU KADARINA PES!

Adapazarı Belediyesi önünde ‘Yöresel Ürün Fuarı’ adıyla açılan stantlarda vergi verilmeden satış yapılması önce esnafların tepkisini çekti. Gelen tepkiler üzerine kaldırılan stantlarda üstelik halkın manevi duyguları sömürüldü.

yerel

YENİ SAKARYA 

BİZİ BİZ YAPAN ÇANAKKALE

Çanakkale destanının Türkiye üzerinde plan kuranlar için hiçbir zaman unutmamaları gereken bir ders olduğunu vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, ‘Milletçe bizi bir arada tutan güçlü kılan, bizi ‘biz’ yapan Çanakkale ruhundan başka bir şey değildir’ dedi.
672 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.