Yerel Basında Bugün (18 Eylül 2011)

Yerel Basında Bugün (18 Eylül 2011)
18.09.2011
662
A+
A-

18 Eylül 2011 Pazar  günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Fren Patladı Allah Korudu”

Adapazarı’nda kent merkezi yönünde giden otobüs, ışıklarda bekleyen başka bir minibüse çarptı. 3 yolcu minibüsünün karıştığı zincirleme trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

ADAPOSTASI

“MİNİBÜSLER ÇARPIŞTI”

Adnan Menderes Caddesinde meydana gelen kazada 3 minibüs çarpıştı. Meydana gelen zincirleme kazada 12 kişi yaralandı. Zincirleme kazada trafik akışı da durdu.

ANADOLU

“Genç Öğretmenler Göreve Hazır”

Milli Eğitim Bakanlığı’nın göreve yeni başlayan öğretmenler için bu yıl ilk kez uyguladığı uyum eğitim programına katılan genç öğretmenler, eğitimlerden çok memnun kaldılar.

BİZİM SAKARYA

“Çifte Cinayet”

Üç ay önce cezaevinden çıkan Ersoy Dilsiz, eski eşini Camili’de, eşinin ilişkisi olduğu iddia edilen şahsın babasını da Şeker Mahallesi’nde tabancayla öldürdü.

SAKARYAHALK

“Bölgeyi Kalkındıracağız”

Ferizli İlçesi’^nde S.S Nalköy, Sarıahmetler ve Gürpınar Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Kalkınma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen proje, bölgede düzenlenen doğa gezisiyle tanıtıldı. Programa Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen de katıldı.

YENİGÜN

“Gelincikler Solmasın”

Şiddet gören kadınlar için başlatılan girişimler sonuç vermeye başladı. Koca dayağı ve şiddet gören Sakaryalı kadınlar, ‘Gelincik Projesi” ile haklarını arayacaklar.

YENİHABER

“Bitsin Bu Eziyet”

Sık sık bilgisayar sistemi çöken Tapu Müdürlüğü, Kampüs yolunda dik bir yokuştan çıkılan binasıyla hizmet yerine yıllardır çile üretiyor. Tapu’da şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.

 

18/09/2011 – Adil Bical

 
662 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.