Yerel Basında Bugün (18 Ağustos 2017)

Yerel Basında Bugün (18 Ağustos 2017)
18.08.2017
767
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

 ‘Duyarsızlığa Büyük Tepki’

Asrın felaketi olarak adlandırılan 17 Ağustos 1999 Depremi, felaketin yaşandığı illerde çeşitli etkinliklerle anıldı. Sakarya Demokrasi Meydanında düzenlenen anma programına ise katılım düşük oldu. Depremde yakınlarını kaybeden vatandaşlar, “Yakışıyor mu bu bize ? Bu kadar çabuk mu unuttuk ? ” diyerek tepkilerini dile getirdi.

 

 ADAPOSTASI

‘17 Ağustos’u Böyle Andık !

17 Ağustos Depremi’nin yıl dönümünde, 18 yıl önce kaybettiklerimiz için düzenlenen anma programına bir avuç insan katıldı. Buruk geçen anma programında deprem şehitlerimiz için dua edildi.

 

BİZİM SAKARYA

 ‘Özkoç Hasarlı Binaları Sordu

CHP Sakarya  Milletvekili Engin Özkoç, Marmara depreminin 18’inci yılındaki anma töreninde yaptığı konuşmada, “Bu şehirde 21 okul, depremde yıkılacak. 39 okulun yıkılma tehlikesi var” dedi.

 

SAKARYAHALK

‘Sakarya’da Bugüne Kadar Hangi Soruna Çözüm Buldunuz !

Adapazarı Ekspresi’nin Gar’a gelmesine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu engel oluyor diye bütün gün yaygara yapan SASTOP bünyesindeki 39 başkana sormak istiyoruz. Siz bugüne kadar Sakarya’da siz ne iş yaptınız ! Bu kentin hangi sıkıntısına çözüm ürettiniz ! Bu kente ne yaptınız da her gün medyada kral kesiliyorsunuz !

 

SAKARYA YENİGÜN

‘Büyük Vebal !’

Sakarya genelinde ağır hasarlı olduğu için yıkılması gereken 21 okul var. Ancak, şimdilik bu okullardan sadece biri boşaltıldı.

 

SAKARYA YENİHABER

’O Kadar Çabuk Mu Unuttuk ?’

17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybedenler için düzenlenen anmaya katılım düşüktü. Gecede konuşan Nurcahan Kurşun, iki evladını kaybettiği felaketin unutulmasını eleştirerek, “O kadar çabuk mu unuttuk” dedi.

 

YENİ SAKARYA

‘Unutmuşuz !’

17 Ağustos 1999 Marmara Depreminde hayatını kaybedenler için düzenlenen anma etkinliğine katılım yok denecek kadar az oldu. Bir avuç insan, depremin 18. yıl dönümünde Demokrasi Meydanında yitirilen canları dualarla andı.
767 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.