Yerel Basında Bugün (17.12.2012)

Yerel Basında Bugün (17.12.2012)
17.12.2012
439
A+
A-

17.12.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya’da icra dairelerinde her geçen gün artan toplam 130 bin dosyanın olması muhalefeti harekete geçirdi

“İcralık olduk”

ADAPOSTASI

“Şehir kültürüne sahip çıkıyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sanat Merkezine dönüştürülen TMO binası ve TZDK Yemekhanesi’nin şehir aidiyeti için önemli olduğuna vurgu yaparak Sakarya’nın kültürüne sahip çıktıklarını söyledi.

BİZİMSAKARYA

Kutluata, Sakarya’da her haneye bir icra dosyası düştüğünü söyledi

“Sosyal yıkım Meclis’te”

TBMM’de konuşan MHP Milletvekili Münir Kutluata, AKP’nin ekonomi politikalarını yaylım ateşine tuttu. Kutluata, ‘Sakarya’da her haneye neredeyse bir icra dosyası düşüyor. Sosyal yıkım etkileri, borç krizinde olan vatandaşı perişan ediyor’ diye konuştu.

SAKARYAHALK

“7 Sakaryalıdan biri icralık”

6 yıl önce sadece 2 dairesi bulunan Sakarya’da icra Dairesi sayısı 6’ya çıktı. İcra Dairelerinde bekleyen dosya sayısı ise 130 bine ulaştı. Rakamın büyüklüğü ve Sakarya’nın nüfusu düşünüldüğünde neredeyse her 7 Sakaryalıdan biri icralık. Sakarya’daki bu büyük artış MHP MYK Üyesi ve Sakarya Milletvekili Münir Kutluata tarafından Meclis gündemine taşındı.

YENİGÜN

AK Parti adına soruluyor, “Başkanınızdan memnun musunuz?”

“Telefonlu anket!”

Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimler öncesinde birçok ilçede vatandaşlar telefonla aranarak, “Başkanınızdan memnun musunuz? Kimi başkan olarak görmek istersiniz? gibi sorular sorularak, aday belirlemeye yönelik çalışma yapılıyor.

YENİHABER

Bir dakika bile bekleyecek zaman yok

“Acele edin”

Doğumevi’nin yetersiz kalan yeni doğan yoğun bakım servisi son günlerde enfeksiyon şüphesi nedeniyle bakıma alınınca sıkıntı doğdu. Acilen SEAH’ta yeni doğan yoğun bakımı kurulmalı.

YENİSAKARYA

Kutluata konuyu TBMM’ye taşıdı

“Beş kişiden biri icrada”

MHP Milletvekili Münir Kutluata, bütçe görüşmelerinde Sakarya’daki icra dairesinin 6’ya yükseldiğini ve dosya sayısının 132 bine ulaştığını söyledi

17.12.2012 A.T.


439 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.