Yerel Basında Bugün (17.12.2011)

Yerel Basında Bugün (17.12.2011)
19.12.2011
584
A+
A-

17 Aralık 2011  Cumartesi  günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Yazlık’a dev yatırım”

Başkan Zeki Toçoğlu, Yazlık’ın alt yapısı için büyük bir proje olarak gördüğümüz bu çalışmanın maliyeti yaklaşık 13 Milyon TL olacak.42 kilometreye yakın kanalizasyon hattı döşeyeceğiz” dedi.

ADA POSTASI

“Yeşil” kod adlı Mahmut Yıldırım yaşıyor olabilir” dedi, Türkiye bu açıklamaya kilitlendi

“Üstün’den Yeşil bombası”

TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün “Yeşil” kod adlı Mahmut Yıldırım ile ilgili Akşam Gazetesi’ne  yaptığı açıklamalarla Türkiye gündemine oturdu.

ANADOLU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yazlık mahallesinin kanalizasyon sorununu çözmek için başlattığı 13 Milyon liralık yatırımın temelini attı.

“42 Kilometrelik kanalizasyon”

BİZİM SAKARYA

“Çağdaş eğitim!”

Mehmet  Nuri  İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri, derslik yetersizliğinden dolayı Yeşil Camii şadırvanında eğitim görmek zorunda kalıyor.7 yıldır devam eden bu manzara çağdaş eğitim seviyemizi ortaya koyuyor.

SAKARYAHALK

“Hasarlı konutlara yönelik çalışmalar devam ediyor”

İlimizdeki orta hasarlı binalardan 161 binada bulunan 323 konutun suyu kesildi.102 binanın da boş ve sayaç kullanılmadığı tespit edildi.Orta hasarlılardan suyu kesilmesi gereken sadece 79 bina kaldı.

 

YENİGÜN

Toyota-Sa Hastanesi için, bakanlık sonunda yatırımı kabul etti

“1 odada,5 yatağa son”

Sakarya Toyota-Sa  Acil Yardım Hastanesi’nin modernize edilerek,75 yataklı nitelikli hastaneye dönüştürülmesi çalışmaları,ir yıl içinde tamamlanacak ve hastanede artık odalar 1 veya 2 yataklı olacak.

YENİHABER

Türk traktör yoğun talebi karşılamak için Sakarya’da fabrika kuracak

“Koç traktör üretecek”

Koç Holding’e bağlı Türk Traktör,Sakarya’da fabrika kurmak için harekete geçti.Traktör fabrikası için ilimizden yer alan Koç Holding,bin 500 kişiye iş imkanı sağlayacak.

YENİ SAKARYA

Belediye Meclisi’nden sonra temel atma töreninde de içini döktü

“Törende suçladı!”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, son dönemde kendisine yönelik eleştiride bulunanları ‘statükodan yana’ olanlar olarak nitelendirdi ve “onlar konuşacak,biz emin adımlarla yürüyeceğiz” dedi.

17/12/2011- Mehmet Akgül

 



584 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.