Yerel Basında Bugün (17.11.2011)

17.11.2011

17 Kasım 2011 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler

ADAPAZARI

Başkan Toçoğlu, orta hasarlı binalar için kesin konuştu: “Bu binaları yıkacağız”

“Orta hasarlılara su bile yok!”

Toçoğlu: “Bu binaları yıkacağız. Verilen süre doldu. Bıraksak kıyamete kadar sahiplerinin bu binalara bir şey yapacağı yok. İlk etapta bu binaların elektrik ve sularını keseceğiz.”

ADAPOSTASI

Öğrenciler orta hasarlı binaları boşaltıyor, binaların elektrik ve suları da kesiliyor.

“işte bu kadar”

Orta hasarlı binalar 12 yıl aradan sonra dert olmaktan çıkacak gibi görünüyor. Büyükşehir Belediyesi Sakarya Üniversitesi son derece radikal kararlar almaya başladı.

ANADOLU

“Devletin verdiği süre doldu”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, orta hasarlı binalar için kesin konuşarak “Bu binaları yıkacağız” dedi.

BİZİM SAKARYA

AKP’li Aksak’ın “dışarı gel” davetini “hadi çık” diye karşıladı

“Özkoç kavgaya yürüdü”

TBMM Genel Kurulunda AKP Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak ile CHP’li Engin Özkoç arasında gerginlik yaşandı. Özkoç, Aksak’ın “dışarı çık” sözlerine aynı sertlikle cevap verdi.

SAKARYAHALK

Başkan Toçoğlu, orta hasarlı binalarla ilgili kesin konuştu.

“Hizmeti keseceğiz”

Sakarya Üniversitesi’nde katıldığı deprem panelinde orta hasarlı binalar konusunda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bu binaların elektriğini, suyunu ve doğalgazını keserek boşaltacağız. Daha sonra da yıkımını gerçekleştireceğiz.” dedi.

SAKARYA YENİGÜN

Büyükşehir Belediyesi öncelikle suyunu, elektriğini ve doğalgazını kesecek.

“Orta hasarlılarda son   nokta!”

Sakarya Üniversitesi’ndeki deprem panelinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, orta hasarlı binaları yıkacaklarını yinelerken, “Öğrenciler olarak bu binaları boşaltıp, Yenikent’ teki sağlam binalara taşının. Ben otobüs vereceğim” dedi.

SAKARYA YENİHABER

Toçoğlu: Orta hasarlıların elektrik, su ve doğalgazı kesilecek.

“O binaları boşaltın”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kamuoyunda “hayalet evler” olarak bilinen orta hasarlı binaları elektrik, su ve doğalgazını kestikten sonra yıkacaklarını söyledi.

YENİ SAKARYA

Hasarlı binaların elektrik, su ve doğalgazı kesilecek

“12 yıl sonra ilk önlem”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, binaların boşaltılması için alınan önlemlerin kararlılıkla uygulamaya konulacağını bildirdi.