Yerel Basında Bugün (17.09.2012)

Yerel Basında Bugün (17.09.2012)
17.09.2012
1.061
A+
A-

17.09.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Eşiyle kavga etti balkondan atladı”

Adapazarı’nda yaşayan 24 yaşındaki bir kadın, kocası ile kavga ettikten sonra sinir krizi geçirerek 4. Kattan aşağı atladı. Hastaneye kaldırılan kadın kurtarılamadı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Üç aylık yaz tatilinin sona ermesinin ardından 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı bugün başladı

“Ders zili çaldı”

İlkokul 1. sınıflar ve ana sınıfları için bir hafta önce başlayan 2012-2013 eğitim öğretim yılı 17 Eylül pazartesi günü düzenlenecek törenle açılacak.

ADAPOSTASI

Vekil ile İl Başkanı tartışmaları; omuz omuza poz vererek, yalanlamaya çalıştı

“Kavga bitti mi?”

CHP Hendek Danışma Kurulu, esnaf ziyaretiyle başladı. Partinin ilçe binasında yapılan konuşmalarla devam etti. Ancak ziyaretler esnasında verilen dostluk pozları, açıklanan hedefi de esnaf ziyaretlerini gölgede bıraktı.

BİZİMSAKARYA

“Eğitim zili çalıyor”

Ders yılı 4+4+4 yeni eğitim sistemi başlıyor. Yeni uygulamayla birlikte okul binalarında ek derslikler ayarlandı. Yeni sistemle birlikte 5. sınıflar diğer öğrencilerden önce derse başlayacak ve 1 saat daha fazla ders yapacak.

SAKARYAHALK

“Sosyal yaşam renkleniyor”

Büyükşehir Belediyesi Eski Terminal’in bulunduğu alana Aile ve Sosyal Gelişim Merkezi inşa ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Sosyal belediyecilik anlayışının çağdaş dünya standartlarına uygun en güzel örneğini Sakaryalı hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz’ dedi.

YENİGÜN

Binlerce öğrenci, yeni eğitim ve öğretim yılı için bugün okullarda olacak

“4+4+4’te start!”

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni uygulamaya koyduğu 4+4+4 eğitim sistemi, bugün okulların açılması ile hayata geçiyor. İlimizde 781 okulda başlayacak eğitim için ilk tören Kent Meydanı’nda yapılacak.

YENİHABER

Hastalar mağdur, özel hastaneler bayram yapıyor

“Göz sürgünde”

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yıllardır merkez kampusunda faaliyet gösteren Göz Kliniği 44 yataklı yeni hastane açılınca Korucuk’a gönderildi. Bu karar en çok özel hastaneleri sevindirdi.

YENİSAKARYA

“Dönüşüm kaçınılmaz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehirlerin dönüştürülmesi ve güvenli hale getirilmesinin zorunlu olduğunu söyledi.

17.09.2012 MA

 
1.061 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.