Yerel Basında Bugün (17.06.2012)

Yerel Basında Bugün (17.06.2012)
17.06.2012
424
A+
A-

17.06.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.
ADAPAZARI

“Uygulamanız Batsın”

Sakarya Nehri’nde intihar eden Nermin Korkmaz ile ortaya acı gerçek çıktı. Karayolları insan hayatını ilgilendiren bir olay için, “Elimizden gelen bu” deme cesaretini gösterdi.

 

ADAPOSTASI

“Başbakan Erdoğan’dan Toçoğlu’na Tebrik”

19 ayrı tesisin açılışı ve Ak Parti Sakarya 4. Olağan Kongresi için Sakarya’ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdpğan yaptığı konuşmada, Yazlık – Yenikent Rekreasyon Çalışmalarını Sakarya’ya kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ve ekibini tebrik etti.

ANADOLU

Tem otoban yolu Adapazarı – Akyazı arasında iki kamyon ile bir TIR’ın karıştığı trafik kazasında TEM adeta cehenneme döndü. Alev topuna dönen araçlarda, sıkıştığı yerden çıkamayan kamyon şoförü yanarak can verdi. Bir şoför de ağır yaralandı.

“Tem Cehenneme Döndü”

Akyazı ilçesi gişeler mevkii TEM otoyolu üzerinde meydana gelen kazada, bir tır ve iki kamyon kafa kafaya çarpıştı. Çarpışan ve kaza sonrası alev topuna dönen araçlardan birinde bulunan sürücü sıkıştığı yerde yanarak hayatını kaybetti.

 

BİZİMSAKARYA

Kaçak öğretmen ve 14 yaşındaki lise öğrencisi için ihbarlar yağmaya devam ediyor.

“Hendek’te Mi Saklanıyorlar?”

Bir televizyon programında, 14 yaşındaki lise öğrencisi A.A. ile kaçan 36 yaşındaki öğretmen Mesut Temizkan’ın Hendek’te bir dağ evinde saklandığı iddia edildi. Telefon konuşmalarına dayanılarak verilen istihbarat inceleniyor.

 

SAKARYAHALK

“Korkunç Kaza”

Akyazı ilçesi TEM Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. 1 TIR ve 2 kamyonu karıştığı kazanın ardından yolun Ankara istikameti saatlerce ulaşıma kapandı. Kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu.
YENİGÜN

“Yenikent’e B Planı”

Yenikent Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yöneticileri, Başbakan Erdoğan’ın, “Size vali verdim” demesinin ardında ilçe olamayacaklarını anlayınca, bu kez ‘B’ planını uygulamak için harekete geçtiler.

 

YENİHABER

İktidar partisinin il yönetim kurulundaki revizyon dikkat çekti.

“AKP’DE %50 Değişim”

Başbakan Erdoğan’ın da katıldığı kongrede güven tazeleyen AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu’nun yeni yönetim kurulunda 25 yeni isme yer vermesi birçok yorumu beraberinde getirdi.
YENİSAKARYA

Moraller bozuk ama

“Yenikent Pes Etmedi”

İlçe olmak için çaba harcayan, ancak müjde bekledikleri Başbakan Erdoğan’ın olumsuz yanıtıyla şoka giren Yenikentliler, mücadeleye devam kararı aldı.

17/06/2012- Nurcan Ünlü



424 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.