Yerel Basında Bugün (17.01.2012)

Yerel Basında Bugün (17.01.2012)
17.01.2012
460
A+
A-

17.01.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler

ADAPAZARI

“Şafak operasyonu”

Sakarya Emniyet Müdürlüğü yeni yılın ilk büyük operasyonunu yaptı. Eş zamanlı yapılan operasyon sırasında biri dernek binası olmak üzere ev ve işyerlerinden çok sayıda silah ve uyuşturucu yakalandı.

“SESOB’tan projeye destek”

SESOB Başkanı Hasan Alişan, Adapazarı Tren Garı’nın Entegre Toplu Taşıma Projesi kapsamında Arifiye’ye taşınmasının ve hafif raylı sistemin hayata geçirilecek olmasının İl’e ayrı bir hava ve heyecan getireceğini söyledi.

ANADOLU

Bakanlık, İSU ve SASKİ bürokratları Sapanca Gölü için özel hükümler belirleyecek

“Sapanca Gölü’ne özel hükümler”

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:  “Belirlenecek özel hükümler ile Sapanca Gölü’nü en sağlıklı şekilde gelecek nesillere bırakacağız. Ayrıca bu hükümlerle birlikte Sapanca’da Turizm çeşitliliğini arttıracağız.”

ADAPOSTASI

“Şafak operasyonu”

Emniyet Müdürlüğü yeni yılın ilk büyük operasyonunu yaptı. Eş zamanlı yapılan opreasyon sırasında biri dernek binası olmak üzere ev ve işyerlerinden çok sayıda silah ve uyuşturucu alındı.

BİZİM SAKARYA

“Tartışılan isim konuştu”

AKP’de İlçe kongreleri başladığı günden bu yana en fazla tartışılan isim Koordinatör Milletvekili Zeki Aygün, Bizim Sakarya’nın sorularını yanıtladı. Kocaeli Milletvekili Aygün, Genel Merkezin istediği tek listeli kongreleri “İstişare Kongreleri” olarak isimlendirdi.

SAKARYA HALK

“Proje değişecek mi?”

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Orhan Camii Meydan projesinde daha önceden trafiğe kapanan belediye ve cami arasındaki yolun esnafın isteği üzerine yeniden trafiğe açılacağı öne sürüldü.

SAKARYA YENİGÜN

Koç grubu, İtalyan Fiat’ın teknolojik desteği ile yola çıktı.

“Türk malı otomobil Bursa’ya kaydı”

Türk malı otomobilin üretimi için yapılacak yatırımlara talip olan Sakarya, yıllar öncesinde olduğu gibi, bu yatırımı da Bursa’ya kaptırdı. Koç Grubu’nun yıllar önce Sakarya yerine Bursa’ya kurduğu TOFAŞ, yerli otomobil üretecek.

SAKARYA YENİHABER

Yeni düzenlemeyle sigortalı olmak isteyen binlerce kişi zor günler geçiriyor.

“Sosyal İşkence”

Genel Sağlık Sigortası kapsamında işsizler ve yeşil kartlılar ay sonuna kadar başvuru yapmazsa en yüksek orandan prim ödeyecek. Sosyal yardımlaşma Vakıflarında yaşanan izdiham başvuruları bilmeceye dönüştürdü.

YENİ SAKARYA

Dün sabaha karşı gerçekleştirilen baskınlarda 23 kişi gözaltında

“Operasyon”

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gerçekleştirildiği öğrenilen operasyon gözaltına alınan 23 kişiyle, çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi.

17/01/2012 – Z.S.

 

 
460 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.