Yerel Basında Bugün ( 17 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 17 Şubat 2018)
17.02.2018
754
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

BU NASIL ADALET!

Yaklaşık 10 yıl önce aracından hırsızlık yaparken yakaladığı iki küçük kız çocuğunu tokat atan Yaşar Muti’nin hayatı karardı. Küçük kızların kendisi hakkında tecavüz iftirasında bulunduğu Yaşar Muti, mahkeme tarafından 36 yıl hapis cezasına mahkum edildi. Adli tıp tecavüz olayının söz konusu olmadığını raporladı, kızlar vicdan azabıyla iftirada bulundu. Ancak talihsiz adamın 10 yıldır tutukluğu devam ediyor.

 

ADA POSTASI

KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ DURDURAMAYACAKLAR

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ak Parti Arifiye İlçe Teşkilatı’yla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toçoğlu, ‘Ülkemizin her alanda  büyümesi ve gelişmesi için birlik ve beraberliğimizi kararlı bir şekilde sürdürecek, daha da fazla çalışacağız. Bütün dünya bir araya gelse de Allah’ın izniyle kutlu yürüyüşümüz devam edecek’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

MUHALEFET US KURDU!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ nun kurultaydaki rakibi Muharrem İnce’yi destekleyen CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan dün Sakarya İl Örgütü’nü ziyaret etti ve İnce’nin sözünü ettiği tüzük değişikliğiyle ilgili mesaj verdi.

 

SAKARYA HALK

BAŞKAN DİŞLE NEDEN BU YOLU AÇMIYOR!

Adapazarı Belediyesi, Maltepe Mahallesi 560 nolu sokak ile Orhangazi Caddesi arasındaki bağlantı yolunu vatandaşların defalarca yaptığı müracaata rağmen ulaşıma açmadı. Başkan Süleyman Dişli’ ye tepki gösteren vatandaşlar ise, ‘ Bu yolun ulaşıma açılmamasındaki amaç ne’ diye soruyor.

 

SAKARYA YENİ HABER

SAPANCA’NIN İSYANI

Sapanca Gölü’nün kuzey kıyılarında yapılması planlanan Fenerbahçe Kürek Tesisleri ve Fenerbahçe Evi Sapancalıları kızdırdı. Sapancalılar, kendilerine verilmeyen hakkı Fenerbahçe’ye verildiğini iddia ediyor.

 

SAKARYA YENİGÜN

İSTEYEN YÖNETİM İÇİN BAŞVURABİLİR.

Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, 11 Mart’ta yapılacak kongre öncesinde il yönetimine girmek isteyen herkesin adaylık için partide oluşturulan komisyona başvuruda bulunabileceklerini açıkladı.

 

YENİ SAKARYA 

GELİŞİMDE İVME

Ak Parti Arifiye teşkilatıyla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, ‘2002’den sonra ülkemiz gelişim ivemsi yakaladı. Bütün dünya bir araya  gelse de Allah’ın izniyle kutlu yürüyüşümüz devam edecek’ dedi.
754 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.