Yerel Basında Bugün (17 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (17 Nisan 2018)
17.04.2018
729
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ARSA DAVASI

Süper teşvik listesinde Karasu’daki arsa ile yer alan Kibar Holding yatırımının önündeki en büyük engel arsada hak iddia edenlerin açtığı davalar. Arsanın tam olarak kendisine devredilmediğini savunan Kibar Holding 11 yıldır yatırım sahasına çivi bile çakmadı.

 

ADA POSTASI

KONUT ALMANINN TAM ZAMANI

Erenler Belediyesi ile Vakıf Katılım Bankası arasında imzalanan protokol ile Nehir Konakları’ndan konut sahibi olmak çok kolay. 60 ve 120 ay vade seçenekleriyle 144 konut 144 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

 

BİZİM SAKARYA 

OHAL DEĞİL DEMOKRASİ

Adapazarı Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen ve yoğun katılımının olduğu eylemde, ‘ Saraylıları uyarıyoruz, demokrasi istiyoruz’ denildi.

 

SAKARYA HALK

SAKARYA’NIN HİÇBİRYERİNE OSB YAPILMAMALI

CHP İl örgütünü ziyaretinde konuşan Vali Balkanlıoğlu ‘Aslına bakarsanız Sakarya’nın hiçbir yerine OSB yapılmamalı denebilir. Çünkü her yer tarım alanı. 2-3. sınıf tarım alanları denen yerler bile, taşrada birinci sınıf tarım alanında çok daha güzel ve verimli’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

YENİ HAL TEMMUZ’DA

Yeni Hal Kompleksi inşaatını gezen Başkan Toçoğlu, tesisin Temmuz ayında açılacağını belirterek, ‘Çelik imalatlarımız tamamlanmak üzere. Tesislerimizin üzerini de kapattık. Ulaşımı kolaylaştırmak için yol genişletme çalışması da yapacağız’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

BÜYÜK VEBAL!

Sakarya Valiliği,2015 yılında depreme dayanıklı olmayan ve yıkılıp yerine yenisi yapılması gereken 21 okul binasını tespit etti. Ama bu tespite rağmen tek okul yıkıldı.

 

 

YENİ SAKARYA 

HAYAT PAYLAŞILMALI

Vali Balkanlıoğlu, Bizim dinimizde erkek kadına ev işlerinde yardımcı olur, kendi kişisel işlerini kendisi görür. Bu peygamber efendimizin yaşam şeklidir. Bunu yapanlar günümüzde kılıbık olarak nitelendiriliyor. Bu asla kılıbıklık değil’ dedi.
729 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.