Yerel Basında Bugün ( 17 Mart 2018 )

Yerel Basında Bugün ( 17 Mart 2018 )
11.03.2018
800
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

HİLEYİ İLK KAYMAKAM FARK ETMİŞ

Arkasında çok sayıda mağdur bırakarak 511 Milyon TL dolandırıcılık yapan ve firari olan Mehmet Aydın ve şirketi hakkında yapılan ilk ihbar ortaya çıktı. 24 Kasım 2017’de yapılan ihbarda Taraklı İlçe Kaymakamı Cihat Koç’un resmi olarak şirket hakkında soruşturma açılmasını istediği görüldü.

 

ADA POSTASI

ESNAFA HAKSIZLIK

SESOB Başkanı Hasan Alişan şehrin merkezinde kurulan kermese tepki gösterdi. ‘Vergi yok, denetim yok. Devleti milleti zarara uğratan bu uygulamalardan vazgeçilmeli’ diyen Alişan yetkilileri sorumlu davranmaya davet etti.

 

BİZİM SAKARYA 

HAKLI İSYAN!

Adapazarı Belediyesi önünde gelirinin bir bölümünü şehit yakınları ve gazilere verileceği söylenerek açılan Yöresel Ürün Stantları esnafı çileden çıkarttı. Esnafın tepki göstermesi sonucu stantlar toplandı.

 

SAKARYA HALK

TOSUNCUK OPERASYONU!

Kurduğu Çiftlik Bank ile ülke genelinde 511 milyon TL para toplayıp sırra kadem basan Mehmet Aydın ile ilgili operasyonlar sürüyor. Sakarya polisi düzenlediği eşzamanlı baskınlarla çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

 

SAKARYA YENİ HABER

SAĞLIĞI HİÇE SAYIYORLAR

SESOB Başkanı Alişan, Mehmetçik yararına düzenlediği iddia edilen kermese tepki gösterdi. Bunun üzerine yapılan denetimlerde et ve peynir ürünleri sağlıksız bulundu. 10 gün sürmesi planlanan kermesin tezgahları dün kaldırıldı.

 

SAKARYA YENİGÜN

BİRİLERİ BİZLE OYNUYOR!

Sakarya’nın eğitim seviyesi Türkiye genelinde 54. sırada. Bu ayıptan kurtulmak için yıllardır hiçbir şey yapılmıyor. Biz bu ayıpla yaşarken, birileri de adeta bizle oynuyor.

 

YENİ SAKARYA 

MEHMETÇİK İÇİN DESTEK YAĞMURU

Afrin’ de teröristlere karşı kahramanca mücadele eden Mehmetçiklere Sakarya’dan verilen destek her geçen gün büyüyor. Bölgedeki savaşı yüreğinde hisseden tüm Sakaryalılar askerimizin başarısı ve huzurun temini için dualarını gönderiyor.
800 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.