Yerel Basında Bugün ( 17 Kasım 2017)

Yerel Basında Bugün ( 17 Kasım 2017)
17.11.2017
740
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

BEKLENEN ATAMA

Atama yazısı eline ulaşan Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü yeni dönemde de görevinin başında olacak.

 

ADAPOSTASI

SAÜ’YÜ YIPRATMAYA ÇALIŞTILAR

15 Temmuz sürecinde Sakarya Üniversitesinin çeşitli spekülasyonlarla yıpratılmaya çalışıldığını ifade eden Rektör Elmas, “Zaman geçtikçe, devlet kurumlarında araştırmalar yapıldıkça bizim haklılığımız ortaya çıktı. Üniversitemle gurur duyuyorum” dedi.

 

BİZİM SAKARYA

SURİYELİLER’E SIKI DENETİM!

Sakarya Valiliği, kayıtsız olan Suriyelilerin kayıt altına alınması, izinsiz ikamet ve kaçak çalışmasını engellemek  amacıyla bir dizi önlem aldı.

 

SAKARYA HALK

O MUHTAR TUTUKLANDI

Topluma örnek olması gereken muhtarın evinden uyuşturucu çıktı. Yaşanan bu çirkin olay bir kez daha ‘Neler oluyor bize’ sorusunu gündeme taşırken, jandarmadaki sorgusu sonrasında mahkemeye sevk edilen muhtar tutuklandı. Olaya karıştığı ileri sürülen 3 kişi ise adli kontrolle serbest kaldı.

 

YENİHABER

TÜVASAŞ İDDİALI 

TÜVASAŞ Genel Müdürü Kocaarslan, kurum olarak gelecek beş yılın imalat  planlamalarını yaptıklarını belirterek, hızlı hareket dünyada daha etkin rol almak istediklerini söyledi.

 

 

YENİGÜN

ŞOK EDEN SONUÇ

İçişleri Bakanlığının talimatıyla  ilk, orta ve liselerin kantin işletmecileriyle servis şoförlerinin geçmişe yönelik suç kaydı olup olmadığına yönelik yapılan araştırmada, ilk anda Hendek’te 2 kantinci ile 13 şoför işinden oldu.

 

YENİ SAKARYA

TÜVASAŞ İLE SÖZÜ GEÇEN BİR ÜLKEYİZ

TÜVASAŞ Genel Müdürü Prof. Dr.  Kocaarslan, “Vagon üretiminde önümüzdeki 5 yılın imalat planlamalarını ve antlaşmalarını yaptık. Dünya üzerinde daha etkin rol almak, vagonları pazarlamak ve geliştirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.
740 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.