Yerel Basında Bugün (17 Eylül 2011)

Yerel Basında Bugün (17 Eylül 2011)
17.09.2011
612
A+
A-

17 Eylül 2011 Cumartesi  günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“SESOB Başka İşin Mi Yok?

Sakarya esnafının onlarca sorunu varken SESOB Bakanlar Kurulu’nun “Sigara Böreği” isim değişikliği için toplanması şaşkınlık yarattı! Ekonomik sıkıntı çeken esnaf “başka işin mi yok SESOB” diye sordu.

ADAPOSTASI

“Esnaftan Tam Destek”

SESOB 2011 yılı olağan Başkanlar Kurulu toplantısında Büyükşehir Belediyesi’nin işporta ve kaldırım işgaline yönelik ‘sıfır tölerans’ uyhulamasını değerlendiren SESOB Başkanı Hasan Alişan, uygulamaya tam destek verdiklerini söyledi.

ANADOLU

“Boyunduruklu eylemcilerin köyü’nden valiye ziyaret!”

Öküz boyunduruğuna girerek köydeki susuzluğu protesto eden Kaynarca’nın köyü Yeşilova’dan Vali Mustafa Büyük’e makamında ziyaret.

BİZİM SAKARYA

“Olacağı Buydu”

Sağlık Bakanlığı talebe cevap vermeyince, il içinden takviyelerden medet umuldu. Bu da soruna çözüm olmayınca, koskoca hastanedeki poliklinik, 30 yıl önceki sayıya düşürüldü.

SAKARYAHALK

“Hayvan Pazarı Kapatıldı”

Sakarya Ticaret Borsası yazılı bir açıklama yaparak ilimizde şap hastalığının görülmesi nedeniyle ikinci bir emre kadar Sakarya Ticaret Borsası Hayvan Pazarı’nın kapatıldığını duyurdu. Eğer hastalık kontrol altına alınamazsa yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık satışlarının nasıl yapılacağı merak konusu.

YENİGÜN

“Eğitimde Planlama Yok!”

Sakarya’da prefabrike okulların kalıcı binaya kavuşması yönünde yapılan çalışmalar kapsamında, okulların açılmasına iki gün kala iki okulun yerinin değişmesi velilerin tepkisine yol açtı.

YENİHABER

“Anıt Krizi”

Karapürçek Belediyesi park çalışması nedeniyle ilçe merkezindeki anıtı kaldırmaya karar verince, bazı vatandaşlar tepki gösterdi. En sert tepki ise CHP’den geldi.

YENİ SAKARYA

“Şap Hastalığı Pazarı Kapattırdı”

9 farklı ahırdaki hayvanlarda şap hastalığı tespit edilmesinin ardından, ticaret borsasına ait hayvan pazarı önlem amacıyla geçici olarak kapatıldı. Sakarya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdullah Keskin, bayrama kadar hayvan pazarının açılacağını söyledi.

17/09/2011 – SAÜ BHİM
612 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.