Yerel Basında Bugün (16.12.2012)

Yerel Basında Bugün (16.12.2012)
16.12.2012
464
A+
A-

16.12.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sağlık çalışanları Sendikası (Türk Sağlık-Sen) Meclis’te AKP, CHP, MHP’ye giderek sorunlarını dile getirdiler

“Sağlıkçılar Meclis’te”

Türk Sağlık Sen Başkanı İrfan Korkmaz, sağlık çalışanlarının sorunlarını Meclis’e taşıdıklarını belirterek Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekilleri ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi

ADAPOSTASI

İcra rakamları korkutucu boyutlara ulaştı.

“Her haneye bir dosya”

Sakarya’da ki icra dosya sayısının TBMM’de gündeme getiren MHP’li Kutluata, “Neredeyse her haneye bir icralık dosya düşmektedir. Bu gidişin sorumlusu elbette Hükümettir” dedi.

BİZİMSAKARYA

Adapazarı Orman Bölge Müdürü’nün kulaklarını TBMM’de çınlattılar

Müdürken fakirlik ilmühaberi almış

“Fukara Hasan tartışması”

TBMM Kürsü’sünde konuşan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, ‘Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Bolu’da görev yaparken 2006 yılında fakirlik ilmühaberi aldı. İlmühaberinde de mesleği ‘Orman İşletme Müdürü’ yazıyor dedi

SAKARYAHALK

“Tefeciler gözaltında”

Sakarya polisi tarafından düzenlenen operasyonda, iş yerlerinde tefecilik yaptığı iddia edilen 3 kardeş gözaltına alındı. Sağlık kontrolü çıkışında basın mensuplarına küfürler savuran üç kardeş, polis aracına bindirilerek adliyeye sevk edildi.

YENİGÜN

“Saçmalıyorlar”

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, CHP ve MHP İl Başkanlarının yaptığı eleştirilere cevap vererek, “Neyin ne olduğunu bilmeden saçmalıyorlar. Onlar konuşsun, biz sağlıkta yeni müjdeler peşindeyiz” dedi. Uncuoğlu, yeni yılın ilk aylarında Başbakanın yeni hastanenin açılışına da katılacağını söyledi.

YENİHABER

“Hendek Havaalanı yaza tamam”

Bayrak Tepe’de SASTOP toplantısına ev sahipliği yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek’te yapılması planlanan havaalanının yazın açılacağını söyledi.

YENİSAKARYA

“Genel Sekreter Turan’dan S plaka savunması”

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan S plaka ile ilgili olarak esnafa rağmen bir şey yapmayacaklarını belirterek, “Kaçak servisi işi yapanlar engellenecek. Okul ve fabrika servis işi yapanlar ayrılacak. Bunu esnafa rağmen değil, onları korumak için yapıyoruz” dedi.

16.12.2012 A.T.


464 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.