Yerel Basında Bugün (16.07.2012)

Yerel Basında Bugün (16.07.2012)
16.07.2012
424
A+
A-

16.07.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Kaynarca’ya 5,5 milyonluk yatırım”

Kaynarca İçmesuyu İsale Hattı temel atma töreninin 17 Temmuz Salı günü gerçekleştirileceğini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz’ dedi.

ADAPOSTASI

Ütü kablosuyla eşini boğarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanıyordu ve beraat etmişti. Gerekçeli karar da açıklandı

“Meşru müdafaa!”

8 aylık eşi Uğur K.’yu (24) ütü kablosu ile boğarak öldürdüğü iddiası ile yargılandığı mahkemede, beraat eden Gülfidan K.’nun (23) gerekçeli kararında, eşini öldürmesinin ‘meşru müdafaa’ olduğu belirtildi.

ANADOLU

“Herkes alacağının peşinde”

Alacak peşine düşen kurum ve kuruluşlar nedeniyle Sakarya Adliyesi İcra Müdürlükleri’nde takibe düşen dosya sayısı yılın ilk yarısında 40 bin’i aştı.

BİZİMSAKARYA

MARKA’da Sakarya’yı temsil edenler görev başına

“Kalkınmak istiyoruz”

MARKA, bir tüzel kişilik oluşturulmasındaki tek amaç, Marmara Bölgesi’ndeki beş ilde sanayi ve ticaret hayatının yükselmesini sağlayacak destekleri vermek.

SAKARYAHALK

20 Ocak 2012 hemoroit şikâyetiyle Özel Ada Tıp Çarşı Merkezi’nde yapılan anestezi sonrası hayatını kaybeden gencin ailesi hastane ve doktor için dava açtı

“144 bin liralık tazminat talebi”

Hemoroit (basur) ameliyatı için gittiği Özel Ada Tıp Çarşı Tıp Merkezi’nde yapılan anestezi sonrası hayatını kaybeden 26 yaşındaki Erdinç Hallı’nın ailesi hastane ve doktor hakkında 144 bin liralık tazminat davası açtı.

YENİGÜN

“Sahtekârlara dikkat!”

Kamuoyunda 2-B olarak bilinen orman vasfını yitirmiş hazine arazilerinin, vatandaşa satışı işlemleri Nisan ayında başladı. Bazı kişiler köylerde cirit atarak, ücret karşılığında vatandaşa bilgi vereceğini söyleyerek kandırıyor.

YENİHABER

“TOPÇA ‘gaz’ istiyor”

Erenler’deki Toptancılar Çarşısı’nın (TOPÇA) doğalgaz beklentisi yıllardır yerine getirilmedi. AGDAŞ ile yapılan bütün görüşmelerin sonuçsuz kalması çarşı esnafını canından bezdirdi.

YENİSAKARYA

“Sakarya Vites Büyültüyor’ sloganıyla düzenlenen Otomotiv Çalıştayı’nın sonucu umut dolu

“Geri vites yok”

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, sonuç raporuna ilişkin gelen ilk bilgilerin çok sevindirici olduğunu belirterek, karamsar açıklamaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

16.07.2012 MA

 
424 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.