Yerel Basında Bugün (16.06.2012)

Yerel Basında Bugün (16.06.2012)
16.06.2012
997
A+
A-

16.06.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Başbakan Erdoğan’ a Sakarya’ da sevgi seli”

AK Parti İl Kongresi için Sakarya’ ya gelen Başbakan Erdoğan Erenler Belediyesi önünde gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı. Vatandaşlar Başbakan’a büyük sevgi gösterisinde bulundu.

 

ADAPOSTASI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi programa katılmak üzere Sakarya’ ya geldi.

 

“Başbakan Yenikent’ de üzdü, BEAH’ la sevindirdi.”

AK Parti Sakarya 4. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere ilimize gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yenikent’ in ilçe olması ile alakalı hayal kırıklığı yaratırken Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi müjdesi ile Sakaryalıları sevindirdi.

 

ANADOLU

“Erdoğan: Sakarya Anadolu’ nun saf çocuğudur”

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin Atatürk Spor Salonu’ nda yapılan 4. İl Kongresine katıldı. Erdoğan Sakarya’nın sevgi ve kardeşlik coğrafyası bir il olduğunu belirterek, Sakarya’nın Türkiye’nin de örnek aldığı, özendiği bir şehir olduğunu ifade etti.

 

BİZİMSAKARYA

“Yenikent’ te balkon açılımı”

Son on yılda yerel ve genel seçimler sonrasında AKP Genel Merkezi balkonunda yaptığı konuşmalarda ülke için önemli mesajlar veren Başbakan, bu kez 17 Ağustos Camii balkonundaki konuşmasında Yenikent’ lilere hayati bir mesaj gönderdi: Yenikent ilçe olmuyor.

 

SAKARYAHALK

“Valilik burada”

Yenikentliler ilçe olmak için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan bekledikleri müjdeli haberi alamadılar.

 

YENİGÜN

Başbakan Erdoğan AK Parti İl Kongresi’nde Sakarya’yı överken müjdeyi de verdi.

 

“Bölge hastanesi Sakarya’ya”

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 5 yılda 5 defa geldiği Sakarya’da toplu açılışlar yaptığını belirterek “Bu hiçbir iktidara nasip olmamıştır. Sakarya’ nın gönlünü almak  da, Türkiye’nin gönlünü almaktır.” Dedi.

 

YENİHABER

Başbakan Erdoğan ‘Huzur buluyorum’ dediği ilimizde coşkuyla karşılandı.

“Bu ne sevgi ah”

Sakarya’da Başbakan Erdoğan rüzgarı esti. Yenikent’ ten AKP Kongresine, oradan Erenler’ deki açılış törenine kadar geçtiği bütün güzergahlarda sevgi gösterileriyle karşılanan Erdoğan, bir müjde vermeden ilimizden ayrıldı.

 

YENİSAKARYA

“Başbakan rüzgarı”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya programı, önceki gezilerinde olduğu gibi büyük coşku içinde geçti. İlgiden memnun kalan Erdoğan, inşaatı süren spor salonunun açılışına katılamaya söz verdi.

16/06/2012- Büşra Ergün


 
997 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.