Yerel Basında Bugün (16.05.2012)

Yerel Basında Bugün (16.05.2012)
16.05.2012
622
A+
A-

16.05.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPOSTASI

Fırtınanın devirdiği ağaç içinde 3 kişi bulunan otomobil üzerine düştü

“Mucize kurtuluş”

10 dakika etkili olan gök gürültülü sağanak yağış şehirde yaşamı olumsuz etkiledi. Çark Mesire önünde içinde 3 kişinin bulunduğu otomobil fırtınanın devirdiği ağacın altında kaldı.

ANADOLU

“Memur maaşına tepki”

Memur-Sen Sakarya Temsilciliği Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) önünde hükümetin memura önerdiği 2012 yılı için yüzde 3+ yüzde 3 ve 2013 yılı için yüzde 2 + yüzde 3’lük teklifi protesto etti.

BİZİMSAKARYA

“Projeniz batsın”

Yoksul ailelere ve yetim çocuklara yönelik yapılan projeye yardım fotoğrafları damgasını vurdu. Yapılan yardımın haberinde yoksul ailelerin onurunun hiçe sayılarak deşifre edilmesi, tepkiyle karşılandı.

SAKARYAHALK

“Memur iş bırakacak”

5 aydır zam almadan çalışan Memurlar hükümetin 2012için yüzde 3+ yüzde 3 ve 2013 için yüzde 2+ yüzde 3’lük teklifi karşısında adeta şok oldu. KESK ve Kamu-Sen 23 Mayıs’ta bir günlük iş bırakma eylemine gideceğini açıklarken, Memur-Sen Konfederasyonu dün AKM önünde hükümeti eleştirerek, yapılan komik teklifin bir an önce geri çekilmesini istedi. Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Öksüzali memura hak ettiği zammın verilmemesi halinde eylemlerini sürdüreceklerini bildirdi.

YENİGÜN

Adapazarı Belediyesi’nde komisyonlar, Baro’ya yer verebilir mi?

“Tartışmalı karar!”

Sakarya Barosu’nun, Adapazarı Belediyesi’nden bedelsiz olarak yer istemesi üzerine toplanan iki ayrı komisyon üyelerinin, bir dönümlük yerin devrine oy birliği ile karar vermeleri, tartışmalı bir durum yarattı.

YENİHABER

10 milyon liradan fazla harcanan 3. isale hattı işe yaramıyor

“Yazık o paraya”

Adapazarı’na, gölden içme suyu taşımak amacıyla yapılan 3’ü isale hattı, Beşköprü’de patladı. Eski isale hatları devreye alındı. SASKİ Genel Müdürü İller Bankası’nı suçladı.

YENİSAKARYA

Ağaçlar devrildi, elektrik telleri koptu, bir kişi akıma kapıldı

“10 dakika yetti”

1. OSB’de kopan elektrik tellerinden akıma kapılarak yaralanan bir kadın hastaneye kaldırıldı. 10 dakika süren etkili sağanağın tahribatını gidermek saatler aldı. SEDAŞ ekipleri arızalara yetişmekte zorlandı.

16.05.2012 MA

 
622 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.