Yerel Basında Bugün (16.04.2013)

Yerel Basında Bugün (16.04.2013)
16.04.2013
672
A+
A-

16.04.2013 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Beşiktaş Vadisi’nde orman bakımı adı altında ıhlamur ağaçlarının kesildiği ve ormanda yol açıldığı çekilen resimlerle belgelendi

“Bu nasıl orman bakımı?..”

Geyve ilçesine bağlı Akıncılar Köyü Vadilerini, Şelalelerini Yaşatmave Koruma Derneği Başkanı Kamuran Tan ‘vadide bakım adı altında yapılan ıhlamur, meşe, kayın ağaçlarının kesimini durdurulsun’ çağrısı yaptı.

ADAPOSTASI

MHP’li Kutluata yerel seçim hedefini açıkladı

“Belediyelerin yarısına talibiz”

MHP Milletvekili Münir Kutluata yerel seçimler öncesinde partilerinden adaylık düşünen isimlere kapılarının herkese açık olduğunu söyledi. Kutluata ayrıca Sakarya’da ki hedeflerinin belediyelerin en az yarısından fazlasını almak olduğunu açıkladı.

BİZİMSAKARYA

Sapanca Gölü’nün amacı dışında kullanılması sorunu bu defa TBMM’ye taşındı

“TÜPRAŞ hangi yetkiyle su çekiyor?”

CHP Milletvekili Engin Özkoç, Meclise verdiği soru önergesinde ‘TÜPRAŞ 2012 yılında Sapanca Gölü’nden 7.4 milyon metreküp suyu hangi yetki ve izinle çekmiştir?’ diye sordu.

SAKARYAHALK

“TÜPRAŞ’ın su alması yasal mı?”

CHP Milletvekili Engin Özkoç Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun yanıtlaması talebiyle Sapanca gölünden usulsüz şekilde su kullanan TÜPRAŞ konusunda mecliste soru önergesi verdi.

YENİGÜN

CHP’li Özkoç, 2 bakanın yanıtlaması için TBMM’de önerge verdi

“Göl tehdit altında!”

Sakarya’nın içme suyu kaynağı olan Sapanca Gölü’nden, TÜPRAŞ’ın sanayi amaçlı çok fazla su almasına tepki gösteren CHP Milletvekili Engin Özkoç, bu sorunu TBMM gündemine taşıdı.

YENİHABER

Büyükşehir Belediyesi bu isme alıştırmaya çalışıyor

“Atatürk Parkı gidiyor, Şemsiyeli Park geliyor”

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Parkı’nda yapılan düzenlemeleri duyururken sürekli olarak Atatürk Parkı yerine Şemsiyeli Park adını kullanıyor.

YENİSAKARYA

“Sapanca Gölü için ne yaptınız?”

CHP Milletvekili Engin Özkoç, TÜPRAŞ’ın Sapanca Gölün’nden su çekmesini meclis gündemine taşıyarak, ilgili bakanlara ‘Kimden izin aldılar, yasal dayanak var mı ve de bu firmaya soruşturma açtınız’ diye sordu.

16.04.2013 MA

 
672 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.