Yerel Basında Bugün (16.03.2012)

Yerel Basında Bugün (16.03.2012)
16.03.2012
708
A+
A-

16.03.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Vahşet zanlıları tutuklandı”

Söğütlü ilçesinde 16 yaşandaki gelinlerine ‘işkence yapmak’ ve ‘cinsel istismarda bulunmak’ suçlarından gözaltına alınan kadın ve kocası, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ADAPOSTASI

Ekspertizler fiyat biçecek, Sangarius 3 ay içinde ihaleyle satılacak

“Haydi hayırlısı”

Adapazarı Belediyesi’nin yap-işlet- devret modeliyle ihale ettiği, ancak yüklenici firmalarının iflas etmesiyle yarım kalan Sangarius için yeni bir süreç başladı.

ANADOLU

“Irak vagon istiyor”

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki, Irak için üretimi yapılacak olan 14 adet vagon siparişine 30 adet vagon daha ilave edilmesi için ön görüşme yaptıklarını söyledi.

BİZİMSAKARYA

Resmi açıklamaya resmi yalanlama!

“Bu ne çelişki”

Sakarya Köprüsü’nden atlayarak yaşamına son veren Nermin K. olayına müdahale biçimi tartışma konusu olmaya devam ediyor. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden Dün yapılana resmi açıklama, müdahalede vahim bir eksiklik yapıldığının resmikabulü olarak algılandı.

SAKARYAHALK

Erenler ilçesindeki kamyoncular garajı,  1.OSB’nin karşısına taşınacak

“Kaldırılıyor”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Sakarya için büyük bir sorun olan ve Erenler bölgesi için çok büyük önem arz eden Kamyoncular Garajı kaldırılacak ve 1. OSB’nin karşısına taşınacak. Mevcut arazi ise halkın hizmetine sunulacak’ dedi.

YENİGÜN

Belediye başkanları ile imarcılar, Sakarya’nın geleceği için toplandılar

“Planlara revizyon!”

Sakarya’nın geleceğine yönelik hazırlanacak planların konuşulduğu imar toplantısına başkanlık eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Sakarya’nın gelecekte çok daha iyi bir şehir olması için buradayız’ dedi.

YENİHABER

“Tren garında otobüs bileti”

Yüksek hızlı Tren projesi nedeniyle tren seferleri iptal edilince yolcusuz kalan Tren Garı, otobüs firmalarına ev sahipliği yapıyor.

YENİSAKARYA

“Başkan’ın şartı var”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’ya vakıf üniversitesi kurulması halinde, söz konusu üniversiteye büyük bir kaynak sağlama şartı konulması gerektiğini savundu.

16/03/2012 MA

 
708 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.