Yerel Basında Bugün (16.02.2013)

Yerel Basında Bugün (16.02.2013)
16.02.2013
396
A+
A-

16.02.2013 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Karasu İlçesi Belediyesi’nin birikmiş borçları nedeniyle önce elektriği kesildi, sonrada 3 kamyonuna el konuldu

“Karasu Belediyesi’ne icra şoku”

Karasu ilçesi Belediyesi’nin 1 milyon 200 bin liralık elektrik borcu nedeniyle geçen hafta hizmet binasının elektrikleri kesilmişti, dün de Belediye’nin 3 kamyonuna el konuldu.

ADAPOSTASI

“Uzunçarşı’ya akaretler modeli”

Restorasyonu konusunda harekete geçilen Uzunçarşı’nın Açık Hava AVM’sine dönüştürülmesi için düğmeye basıldı. Uzunçarşı’ya İstanbul akaretler de uygulanan sistemle yenileme yapılması konusunda inceleme heyeti görevlendirildi.

BİZİMSAKARYA

“Karasu da şok!”

Önceki hafta SEDAŞ’a borcu nedeniyle elektrikleri kesilen Karasu Belediyesi’ne bu kez de icra şoku. Belediyenin damperli kamyonları ve iş makinesine el konularak yediemin garajına çekildi.

SAKARYAHALK

“Skandal”

Karasu Belediyesi’nin bir cami inşaatının yapımında kullanılmak üzere denizden kum çektiği ortaya çıktı. Uzmanlar inşaatlarda kullanılan deniz kumunun demirde hızlı korozyon ve çürümeye sebep olduğunu ve bu nedenle kullanılmasının son derece sakıncalı olduğunu belirtiyorlar.

YENİGÜN

SESOB Başkanlar Toplantısı’na esnaflar, uygulamalara ateş püskürdü

“Esnafa ‘Banka’ kıskacı!”

SESOB’un Başkanlar Kurulu Toplantısı’nda esnaflar, bankaların en küçük bir hizmeti bile aşırı ücretlendirmesine büyük tepki gösterdiler.

YENİHABER

Şuyulandırm sonrası mahalle ayağa kalktı

“Tepekum’da 18 isyan”

Büyükşehr Belediyesi’nin Tepekum Mahallesi’nde yaptığı 18 uygulaması sonrası mülklerine ortakçı çıkan mahalle  halkı sokağa döküldü

YENİSAKARYA

“Tabletler sıralarda”

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Fatih Projesi kapsamında Sakarya’da öğretmen ve 9. Sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı. Vali Mustafa Büyük törende bazı öğrencilerle birlikte tabletlerin kullanımını inceledi.

16 şubat 2013


396 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.