Yerel Basında Bugün (16.01.2012)

Yerel Basında Bugün (16.01.2012)
16.01.2012
465
A+
A-

16 Ocak 2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Kar alarmı!”

Sakarya İl Özel idare ekipleri kar yağışı dolayısıyla kapanan 59 köyde çalışmalar devam ediyor. Öte yandan Marmara Bölgesi’nde ve Sakarya’da asıl yağışının bugün beklendiği öğrenildi.

ADAPOSTASI

“Dev yatırımın temeli atıldı”

Büyükşehir Belediyesi tarafından 17 Milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirilen Yenikent İçme Suyu Projesi, düzenlenen temel atma töreni ile start aldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: “2050 yılı nüfus projeksiyonuna göre büyük bir yatırım gerçekleştiriyoruz.” Dedi.

ANADOLU

Zincirleme trafik kazasında 7 araç birbirine girdi.

“Büyükşehir sınıfta kaldı!”

Yenikent- Adapazarı duble yolunda buzlanmaya karşı önlem alınmayınca zincirleme trafik kazası yaşandı. Kazada su kanalına düşen dolmuş minibüste yolcu olmaması olası bir faciayı önledi.

BİZİMSAKARYA

Aniden bastıran kar yağışıyla birlikte birçok köy yolu kapandı, kazalar meydana geldi.

“Kış alarmı!”

Kış mevsiminin henüz başlangıcında görülen manzaralar çetin bir kış döneminin habercisi oldu. Önceki gün yağan karla birlikte bazı ilçelerde köy yolları kapandı. Buzlanma nedeniyle meydana gelen kazalar ise korkuttu.

SAKARYAHALK

“Beyaz esaret!”

Yurdun büyük bir bölümünde olduğu gibi Sakarya’da da etkili olan yoğun kar yağışı adeta hayatı felç etti. Kar yağışı nedeniyle birçok kaza meydana gelirken, yolları ulaşıma kapanan 53 köyün yolu ekipler tarafından açıldı. Sapanca’da mahsur kalan 10 Kişi ise Belediye ekiplerince kurtarıldı. Yenikent Yolu’unda meydana gelen ve aralarında toplu taşıma araçlarının da bulunduğu zincirleme trafik kazası ise ucuz atlatıldı. Yetkililer kar yağışının bu haftada devam edeceği uyarısında bulundu.

YENİGÜN

AK Parti Akyazı İlçe Teşkilatı Kongresi de, tek liste ile yapıldı.

“İstifalar 2. Listeyi yatırdı!”

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın 4. Kongresi’nde, Divan Başkanlığı’nı İl 2. Başkanı Süleyman Özmen yaparken, Genel Merkeze rağmen aday olan Mustafa Yıldırım’ın listesi yaşanan istifalar üzerine seçime sokulmadı.

YENİHABER

Tuzlanma çalışması yapılmayınca facia kaçınılmaz oldu.

“Yollar buz pisti!”

Yoğun trafiğin olduğu Karaman bağlantı yolu, tuzlanmayınca buz pistine döndü. 3 minibüs, bir belediye otobüsü ve 2 aracın karıştığı kazada facianın aşiğinde dönüldü. 3 kişi yaralandı.

YENİSAKARYA

AK Parti Kongresi’nde Genel Merkez’in istediği oldu

“Akyazı’da restleşme”

Divana iki liste sunuldu. Bölge Koordinatörü Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, “Başbakan ve takım arkadaşları mı, yoksa diğerleri mi kazanacak?” dedi. Bu sözlerin muhalefet adayı Mustafa Yıldırım’ı hedef aldığı öne sürüldü.

16/01/2012- Büşra Ergün

 
465 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.