Yerel Basında Bugün ( 16 Kasım 2017)

16.11.2017
983
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

YERLİ OTO HEYECANI

Bakan Özlü’ nün yerli oto için talip olan şehirler arasında Sakarya’nın Karasu ilçesini de sayması ise heyecan yarattı.

ADAPOSTASI

DAVAMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Belediye başkanları istişare toplantısında bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Önümüzdeki süreçte de davamıza, sorumluluklarımıza sahip çıkacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde olacağız” dedi.

 

BİZİM SAKARYA

TALİPLERİN SAYISI 20!

Sanayi Bakanı Faruk Özlü’ nün, “Şehirleri yarıştıracağız” açıklaması üzerine birçok ilde oda ve belediye başkanları, valiler harekete geçti.

 

SAKARYA HALK

HEDEF 2019

İlçe Belediye başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Birlik ve beraberlik içerisinde bize emanet olan şehirlerimizi hizmetlerle buluşturmaya devam etmeliyiz. Her konuyu oturup konuşabiliriz. Çözümlemeyecek bir sorun yok” dedi. İl Başkanı Kılıç ise 2019’da çok çalışarak başarıya ulaşmaları gerektiğinin altını çizdi.

 

YENİHABER

SAPANCA-GEYVE ARASI 2 MİLYAR!

Sapanca-Geyve Yüksek Hızlı Tren yolu TCDD tarafından 2 milyar liraya Ağustos ayında ihale edildi. İhale pazarlık usulüyle Özgün Yapı inşaata verildi

 

YENİGÜN

KAYA, ‘ÖNCELİĞİMİZ TERÖR VE UYUŞTURUCU’

Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, “Sakarya’da terör, uyuşturucu çok önemsiyoruz. Önceliğimiz bunlar olsa da kaçakçılık, güvenlik ve trafik konularında da çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.

 

YENİ SAKARYA

‘TEK DERDİMİZ SAKARYA’

İlçe belediye başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, “Daha da iyi hizmetler yapacağız. Şehrimizi yeni yatırımlarla buluşturmayı sürdüreceğiz. Bizim tek derdimiz Sakarya” diye konuştu.
983 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.