Yerel Basında Bugün ( 16 Aralık 2017)

Yerel Basında Bugün ( 16 Aralık 2017)
16.12.2017
776
A+
A-

ADA POSTASI

EN BÜYÜK ÇEVRE PROJESİ

TEMA Vakfı üyeleri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Sakarya’da hayata geçirdiğimiz çevre yatırımları ilk olma özelliği taşıyor. 100 Milyon TL’lik SEKAY projesi ile de şehrimizdeki atıkların bertarafı için büyük bir adım atacağız.  Sakarya’nın çevre başlığındaki en büyük projesi olacak” dedi.

 

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

TAŞERONDA AYRI GAYRI YOK !

Türk- İş İl Temsilcisi Cemal Yaman, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başkan Binali Yıldırım ile yapılan görüşmeler sonunda sorunun aşıldığını duyurdu.

 

BİZİM SAKARYA

CİNAYETTE İKİNCİYİZ !

Kadın Cinayetleri Durdurma Platformu’nun Kasım 2017 raporuna göre geçen ay 27 kadın erkekler tarafından öldürüldü. Bu cinayetlerin 3’ü Sakarya’da işlendi.

 

SAKARYA HALK

KATLİAM UTANCI

Geçen ay kadın cinayetlerinde Sakarya’nın 2. sırada yer  almasıyla ilgili arkadaşımız Özgür Ceylan’a konuşan Türk Kadınlar Birliği (TKB) Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan,  “Ne yazık ki önce eğitim seviyemiz yeterli değil, sonra da kadın cinayetlerindeki cezalar caydırıcı değil” dedi.

 

YENİHABER

ATALAY’DAN ASGARİ ÜCRET ÇIKIŞI

Türk- İş Genel Başkanı Atalay, asgari ücretin 2018 yılında net bin 893 lira olmasını talep ettiklerini belirterek BJT’lerdeki çalışanların kadroya alınmasıyla ilgili sorunun çözülmesini beklediklerini söyledi.

 

YENİGÜN

SÜT SÖZLEŞMESİ KONUŞULDU

Sakarya HAYKOP Ortağı olan kooperatiflerin başkanları Sakarya Bölgesi Hayvancılar Kooperatifi, Yönetim Kurulu Başkanı Recep Pulat Başkanlığında Sakarya Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldiler.

 

YENİ SAKARYA

ŞİDDETE KARŞI TURUNCU EYLEM

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kadına yönelik aile içi şiddetle mücadele amacıyla turuncu ve şemsiye ve kurdelelerle yürüyüş yapıldı. Yürüyüşün ardından konferans düzenlendi.

 
776 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.