Yerel Basında Bugün (15.10.2012)

Yerel Basında Bugün (15.10.2012)
15.10.2012
449
A+
A-

15.10.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Toçoğlu: Erken seçime hazırız!”

AK Parti Kocaali İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Biz teşkilat ve belediyeler olarak seçimlere hazırız’ dedi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Çark Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Lisesi ve Nuri Bayar İlkokulu ve önünü de Mobese direği dikildi

“Okullar Mobese ile izleniyor”

Adapazarı İlçesinde İçişleri Bakanlığı’nın Valilik ve Belediyelere yolladığı yazılı talimat uyarınca şehre Mobese yerleştirilirken okullar göz önüne alınmaya başladı.

ADAPOSTASI

“Sağlık sil baştan!…”

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği’yle birlikte sağlık sistemi yeniden yapılandırılacak. Yeni sistemde başhekimlerin görev ve sorumlulukları daraltılacak. Yetki ve sorumluluklar daire başkanlarına toplanacak.

BİZİMSAKARYA

“Engelsiz aşk”

Yürüme engelli Cevat Solaka ile bedensel engelli Elif Elbasan törenle dünya evine girdi. Engelli çiftin engelsiz aşkları ülke kamuoyunda dün en çok konuşulan haberlerden birisi oldu.

SAKARYAHALK

“TÜVASAŞ’ta test krizi”

Türkiye Vagon Sanayi AŞ’nin (TÜVASAŞ) Bulgaristan için ürettiği yataklı vagonların sevkiyatında sorun yaşandığı iddia edildi. Alınan bilgilere göre vagonların hız sistemlerinin yapılmaması sebebiyle siparişlerin gümrükte bekletildiği belirtildi.

YENİGÜN

Ne yapılırsa yapılsın, 100 bin konutun zorunlu sigortası yapılamadı

“Depremi takan yok!”

Zorunlu deprem sigortasının yapılmasını sağlamak amacıyla, Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun (DASK) elektrik ve su aboneliğinde sigortayı şart koşmasına rağmen, halen Sakarya’da 106 bin 622 konutun sigorta yaptıramadığı ortaya çıktı.

YENİHABER

Milletvekili Kutluata: Afet riskine karşı plan ve program açıklansın

“Dönüşüm uyarısı”

MHP Milletvekili Münir Kutluata, kamu binalarının yıkılmasıyla başlanan kentsel dönüşüm hakkında uyarıda bulundu: ‘Dönüşümde sadece hasarlı binaların yıkılmasıyla yetinilmemeli’

YENİSAKARYA

“Aman hedef şaşmasın”

MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, 5 Ekim’de başlayan kentsel dönüşümün, sadece hasarlı binaların yıkımıyla yetinip, işin sürünceme de bırakılmasına razı olunmaması gerektiğini söyledi.

15.10.2012 MA

 
449 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.