Yerel Basında Bugün (15.07.2012)

Yerel Basında Bugün (15.07.2012)
15.07.2012
651
A+
A-

15.07.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş’in emrindeki resmi sitede AK Parti’nin icraatları haber oldu

“CHP’li Ecevit Keleş’ten AK Parti’ye tam destek!”

CHP Sakarya İl Örgütü’nün resmi internet sayfası olan www.chpsakarya.org.tr adresindeki AK Parti’nin icraatlarını anlatan haberler şaşkınlık yarattı. Sitede Keleş’in kulis haberleri de yer aldı.

ADAPOSTASI

“Bakan Şahin, Şehitlik ve Hendek Kültür Evi’ni açtı”

Hendek Belediyesi’nin gerçekleştirdiği 14. Geleneksel Güreş ve Sünnet şölenlerine katılan İçişleri Bakanı Şahin Bayraktepe Şehitlik ve Hendek Kültür evinin açılışını gerçekleştirdi.

ANADOLU

Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp, vergi borçlarını yapılandıran ancak, ödeme yapmayan ya da eksik ödeme yapan mükelleflere yasa kapsamında yeniden ödeme imkânı verildiğini söyledi.

“Borçlu mükellefe yapılandırma”

BİZİMSAKARYA

“TÜVASAŞ için şok iddia!”

TÜVASAŞ yönetimine şok suçlamalarda bulundu. İddianın sahibi Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Bircan ve Ali Kemal Velioğlu…

SAKARYAHALK

“Esnaf memnun”

Büyükşehir Belediyesi’nin Karaağaç Bulvarı’ndan başlayıp Yenicami hattı boyunca başlattığı kaldırım düzenleme ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çevre esnafı ise çalışmalardan oldukça memnun olduklarını söyledi.

YENİGÜN

Deprem sonrasında sağlanan teşvikten de yararlanmıştı

“Komşu yine karlı!”

Bakanlar Kurulu Kararı ile değiştirilen ve 19 Haziran itibariyle yürürlüğe giren Teşvik Yasası’na göre, Sakarya 2. bölgede yer alırken, komşu kent Düzce, daha iyi imkânlara sahip 4. bölgeye kaydırıldı.

YENİHABER

TİGEM arazisinden sonra Caferiye’deki ormanlık alana gözler çevrildi

“Ortaköy yer arıyor”

Melen Barajı nedeniyle sular altında kalacak olan Kocaali’nin Ortaköy Beldesi’ne yeni yer aranıyor. Belediye Başkanı Cemal Angın, ‘Toplu yerleşim için Caferiye köyündeki ormanlık alanı düşünüyoruz’ dedi.

YENİSAKARYA

“Ramazan uyarısı”

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) ve Tüketiciler Birliği, vatandaşı Ramazan ayı fırsatçılarına karşı uyardı. Tüketicinin, fahiş fiyat ve bozuk gıda konusunda dikkatli olması istendi.

 
651 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.