Yerel Basında Bugün (15.06.2013)

15.06.2013

15.06.2013 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Nuri bayar İlköğretim Okulu öğrencileri sınıfta dersleri bitirdiler topluma, yardımlaşmanın gereği olan dersleri verdiler

“Bir mavi kapak, bir engelli aracı”

Dün il genelinde 181 bin öğrenci karneleri alarak yaz tatiline çıkarken, Nuri Bayar Ortaokulu öğrencileri toplumsal değerlerin verdiği örnek davranış ile bedensel engellilere mavi kapakla destek oldular

ADAPOSTASI

“Velilerden imzalı tepki”

Kademe ayırma çalışmaları kapsamında Necdet Islar İlköğretim Okulu’nun bu yıl 1. Sınıf öğrenci kaydı almayacak olmasına veliler tepki gösterdi. Çocuklarını Mithatpaşa’ya göndermek istemeyen veliler okul önünde topladıkları 2 bin imza ile eylem yaptı.

BİZİMSAKARYA

Bugün yerel seçim olsa Büyükşehir’de nasıl bir tablo ortaya çıkar?

“AKP 43.1, MHP 28.5, CHP 13.6”

Kamuoyu araştırma şirketi ORC’nin Haziran ayının ilk haftasında 30 Büyükşehir’de yaptığı anket sonuçları açıklandı. Anket’ten 2009 seçimlerine göre farklı bir tablo ortaya çıktı

SAKARYAHALK

“CHP’de süreç başlıyor”

CHP belediye başkanlığı ile meclis üyeliklerine aday olanların 8-31 Temmuz tarihleri arasında başvurularını yapabilecekleri ve aday adayı olmak isteyen parti görevlilerinin ise 15 Temmuz’a kadar görevlerinden istifa etmeleri gerektiği belirtildi.

YENİGÜN

Kuzey’deki üreticilerin çoğunun bahçelerindeki sıkıntı büyük

“Fındıkta hüsran!”

YENİHABER