Yerel Basında Bugün (15.06.2012)

Yerel Basında Bugün (15.06.2012)
15.06.2012
580
A+
A-

15.06.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.
ADAPAZARI

“Başbakan Sakarya’da”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün il kongresine katılmak ve toplu açılış töreni için geliyor. AK Parti kadroları başbakanı şölen havasında karşılamak için çalışmalarını tamamladı.

ADAPOSTASI

Çark Caddesi’nde pompalı tüfekle rastgele ateş açan zanlı, biri çocuk 5 kişiyi yaraladı.

“Çark’ta Pompalı Dehşet”

Adapazarı’nın en işlek caddelerinden olan Çark Caddesi Lüleci Sokak’ta meydana gelen olayda, pompalı tüfekle kurşun yağdıran saldırgan 5 kişiyi yaraladı.

ANADOLU

“Sakarya Başbakanı’nı Ağırlıyor”

Sakarya bugün, her geldiğinde kendisine huzur verdiği Başbakan’ını ağırlıyor. Sakaryalı sorunları çözülmüş, hizmet ve yatırım noktasında daha fazla alacağı pay ile huzur bulacağı bir şehir için Başbakan’ından destek bekliyor.

BİZİMSAKARYA

“Çark’ta Dehşet”

Çark Caddesi’nde aralarında husumet bulunan şahsa pompalı tüfekle rastgele ateş açan zanlı, biri çocuk 5 kişiyi yaraladı.

SAKARYAHALK

“Başbakan Sakarya’da”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 4’ncü Olağan İl Kongresi ve yapımı tamamlanan 19 tesis için düzenlenen Toplu Açılış Törenine katılmak üzere bugün ilimize geliyor.

YENİGÜN

AK Parti İl Kongresi’ne katılıp, 19 tesisin açılışını gerçekleştirecek

“Başbakan’dan 5 İstek”

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün bir kez daha, ‘Huzur Buluyorum! Dediği ilimizde olacak. Başbakan Erdoğan’dan Sakarya halkı adına, bizde 5 istekte bulunuyoruz.

*Şeker’de sorun bitmeli

*Devlet Üniversitesi Kurulmalı

*Yenikent artık ilçe olmalı

*Bölge Sağlık Kampüsü Kurulmalı

*Eğitim Kampüsleri Oluşturulmalı

YENİHABER

“Sakaryalı Sizi Seviyor Sakarya’yı Sevindirin”

Başbakan Erdoğan bugün açılışlara katılmak ve AKP il kongresi için ilimize geliyor. Erdoğan sevgisini her seçimde gösteren ve AKP’ye büyük destek veren Sakaryalılar, bugün Erdoğan’dan müjdeli haber ve açıklamalar bekliyor.

YENİSAKARYA

“Tsunami”

Yapı denetim firmalarındaki deprem tsunamiye dönüştü. Kapatılan 6 firmanın denetlediği yaklaşık bin 200 binanın ruhsatı düştü ve fatura yine vatandaşa çıktı.

15.06.2012 YC

 
580 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.