Yerel Basında Bugün (15.05.2012)

Yerel Basında Bugün (15.05.2012)
15.05.2012
456
A+
A-

15.05.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Hayalet evleri terk edene TOKİ ve Büyükşehir konut yapacak!”

1999 depreminde kayıtlara orta hasarlı olarak geçen binaların yıkılması için Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 466 adet konut inşa ediliyor. Projede öncelik orta hasarlı bina sahiplerine verilecek.

ADAPOSTASI

Büyükşehir Belediyesi ‘Hayalet Evler’ diye tabir edilen orta hasarlı binalar ile ilgili çözümü buldu

“TOKi 466 konut yapacak”

Sakarya ‘ da 13 yıldır gündemde olan ve yıkım kararı alınan orta hasarlı konut sorunu nihayet çözülüyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile hasarlı konut sahiplerine uygun ödeme koşullarında yeni konut yapacak.

ANADOLU

“Sakaria Türkiye’nin adını duyuracak”

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Nihat Ergün’ün Toyota’ya önerisi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

BİZİMSAKARYA

“Kentsel dönüşüm için start verildi”

Büyükşehir Belediyesi ‘deprem dönüşümüne’ başlıyor. Kentsel dönüşüm için önemli bir adım atan Büyükşehir, TOKİ ile birlikte 466 adet konut inşa ediyor. Projeyle, orta hasarlı binaların sahipleri tarafından boşaltılmaları öngörülüyor.

SAKARYAHALK

“Tabutluklara çözüm”

17 Ağustos 1999 depreminde kayıtlara orta hasarlı olarak geçen binaların yıkılması için Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 466 konut inşa ediliyor. Konutların Dorukkent’in olduğu bölgeye inşa edilmesi planlanırken, projeden yararlanabilmek için orta hasarlı binaların sahipleri tarafından boşaltılması gerekiyor.

YENİGÜN

Kentsel dönüşüm değil, deprem dönüşümü geliyor

“Korucuk’ta 466 konut!”

Şehirdeki orta hasarlı ve tehlike arz eden binalarda oturan vatandaşlardan isteyenler için, Büyükşehir Belediyesi Korucuk’ta TOKİ işbirliği ile 100 metrekarelik 466 konut yaptıracak. Konutlar, hak sahiplerine uygun ve uzun vadeli olarak satılacak.

YENİHABER

Alacaklı banka, pancar üreticisine avans ödemedi

“Çiftçiye ceza”

Şeker Fabrikası için satış izni vermeyen pancar üreticisi ‘Çiftçiler Günü’nde adeta cezalandırıldı. Söz verilen pancar avansları çiftçiye ödenmedi.

YENİSAKARYA

“Dönüşüme 466 konut”

Büyükşehir Belediyesi TOKİ ile anlaştı. Kamu hizmeti durdurulan orta hasarlı binaların sahiplerine uygun ödeme koşullarıyla 100 metrekare konut yapılacak.

15.05.2012 MA

 
456 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.