Yerel Basında Bugün (15.04.2013)

Yerel Basında Bugün (15.04.2013)
15.04.2013
433
A+
A-

15.04.2013 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Otizmin tüm toplumda, her meslek grubunda tanınması ve toplumsal entegrasyon için mesaj verildi.

“Otizm sorununa acil çözüm bekleniyor”

Pazar günü Serdivan ilçesi Arabacıalanı Mahallesi’nde bulunan Sakarya Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi ile ADAWOS Grubu, Dünya Otizm Farkındalık Çalışmaları kapsamında otistik çocuklara vosvos otomobillerle şehri gezdirdi.

ADAPOSTASI

4 Mayıs’ta yapılacak olan seçim öncesi büyük heyecan ve yarış var

“Patronlar dünyası seçime kilitlendi”

Ekonominin amiral gemisi olan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) seçime kilitlendi. Mayıs ayında yapılacak olan başkanlık seçimi öncesinde 32 Meslek Komitesi’nin başkanı seçilecek.

BİZİMSAKARYA

İki Konfederasyon, tüm güçleriyle harekete geçti

“TOYOTA’yı ele geçirme yarışı”

Türk-İş Konfederasyonu Türk Metal Sendikası’yla, Hak-İş Konfederasyonu’nu da Çelik-İş Sendikası’yla devasa işyerinde sendikal yetkiyi almak için büyük bir savaş vermeye başladı.

SAKARYAHALK

“Komşuya var bize yok”

Sakaryaspor’un 65 bin TL borcu için elektriğini kesen SEDAŞ, Kocaelispor’a 100 bin TL maddi yardımda bulunma kararı aldı. Bu durum Sakarya kamuoyunda tepkilere neden oldu.

YENİGÜN

Bursa’nın onay alamadığı ‘Otomotiv Test Pisti’ için ses-seda çıkmıyor

“Yine havlu mu attık?”

Türk Standartlar Enstitüsü (TSE) tarafından, Türkiye’de kurulması planlanan Otomotiv Test Pisti için Bursa’nın bulduğu yer onay alamayınca, gözler yeniden Sakarya’ya çevrilmişti. Ancak, Sakarya bu işe havlu atmış görününce, aranan yer de bulunamadı.

YENİHABER

“Liselere kampus”

Arifiye’de 200 dönüm alanda kurulması planlanan eğitim kampustan sonra Alandüzü’nde 700 dönümlük bir arazi eğitime kazandırılmaya çalışılıyor. Abalı Prefabrikleri’nin alanı da eğitime tahsis ediliyor.

YENİSAKARYA

“Dönüşüm bizim işimiz”

Türkiye’de kentsel dönüşüm yapılan 5 yerden biri olan Hendek’te çalışmalar sürüyor. Başkan Ali İnci, “Dönüşüm bizim işimiz. Başbakanımız talimatı verdi, biz de gereğini yaptık” dedi.

15.04.2013 ÇP

 
433 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.