Yerel Basında Bugün (15.04.2012)

Yerel Basında Bugün (15.04.2012)
15.04.2012
550
A+
A-

15.04.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Sakarya Nehri’nde akıntıya kapıldı!”

Sakarya Nehri’nin sularının yükselmesi sonucu bir kişi, traktörü ile birlikte suda akıntıya kapılarak kayboldu. Görgü tanıkları suyun içinde ilerleyen bir kişi dönmek isterken akıntıya kapılıp suda kayboldu.

ADAPOSTASI

Kilometresi geri çekilmiş, ekspertiz raporları gizlenmiş olabilir

“İkinci el otoya dikkat!”

Bugünlerde ikinci el otomobil almak isteyenlerin dikkatli olmaları gerekiyor. Çünkü, ‘Servis bakımlı’ denilen araçların hilenin olduğu iddia ediliyor.

ANADOLU

“Ne yediğimiz ne içtiğimiz belli değil”

BİZİMSAKARYA

“Dönüşüm başlıyor”

Van depremi sonra çalışmalarına başlayan ve deprem kuşağında bulunan riskli iller haritasında Sakarya’yı da gösteren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, şehrimizde bulunan tüm konutları tek tek mercek altına alarak, yıkılması gerekenleri belirledi.

SAKARYAHALK

“Sınav heyecanı ölüm getirdi”

SAÜ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü araştırma görevlisi Enes Nas (26), geç kaldığı sınava koşarak gidince rahatsızlandı. Sınavın yapıldığı gün üniversitede ambulans olmaması nedeniyle özel otomobille hastaneye kaldırılan ancak beynine oksijen gitmemesi nedeniyle ödem oluştuğu belirlenen araştırma görevlisi gen, iki hafta süren yaşam mücadelesini kaybetti.

YENİGÜN

Antalya ve Mersin Limanı yerine sebze-meyve ihracatında Karasu kullanılabilir

“Bu fırsat kaçmasın!”

Karasu Limanının tamamlanması ile İstanbul Haydarpaşa Limanı da kapanacak. 1,5 milyar dolarlık sebze-meyve ihracatının kendi ilinden sağlanması için komşu Kocaeli harekete geçti. Sakarya Sebze Meyve Komisyoncuları Derneği’nde uluslar arası hal tesislerinin Sakarya’ya kazandırılması için destek arıyor.

YENİHABER

Karasu Darıçayırı’nda kurulacak entegre tesisin temelini bakanlar atacak

“Çimento fabrikası kuruluyor”

Nuryol firması Karasu’nun Darıçayırı Beldesi’nde 300 dönüm alan üzerine çimento fabrikası kuruyor. Günde 3 bin 500 ton çimento üretecek fabrikanın şantiyesi kuruldu, temel kazı çalışması başladı.

YENİSAKARYA

“İşte vizyon”

MARKA ve TÜRSAB’ın düzenlediği ‘Doğu Marmara Turizmde Gelecek Vizyonu Çalışma Toplantısı’nda, katılımcıların sayısı açısından hayal kırıklığı yaşandı.

 
550 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.