Yerel Basında Bugün (15.03.2012)

Yerel Basında Bugün (15.03.2012)
15.03.2012
438
A+
A-

15.03.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Dudakları penseyle ezildi, kızgın demirle dağlandı!

“16 yaşındaki geline akıl almaz işkence!”

Söğütlü ilçesinde, altı ay önce teyzesinin oğlu ile evlendirilen S.B.(16), işkence gördüğü iddiasıyla savcılığa başvurdu. Korumaya alınan S.B., Sakarya Kadın Doğum Hastanesinde tedavi edildi.

ADAPOSTASI

Gelinin dudaklarını pense ile ezip kızgın demir ile dövmüşler

“Akıl almaz işkence”

Söğütlü 16 yaşındaki S.B.’ye eşi ve eşinin yakınları işkence yaptı. S.B. Doğum ve Çocuk Bakımevi’nde tedavi altına alınırken  işkenceci aile kayıplara karıştı.

ANADOLU

MHP İl Kongresine sayılı günler kala İl Başkanlığı için kulisler hareketlendi

“MHP’de derin kulis!”

Eski İl Başkanı Mehmet Erdoğan’ın genel merkez ziyareti öncesi Adapazarı İlçe eski Başkanı Ömür Çakar’a  ‘aday ol’ teklifini götürdüğü ancak Çakar’ın bu teklife sıcak bakmaması nedeniyle Erdoğan’ın aday arayışına hız verdiği öğrenildi.

BİZİMSAKARYA

SEDAŞ belediyelerin yerine getirmediği sorumluluğun bedelini halka ödetecek

“Olan vatandaşa!”

Cadde ve sokak aydınlatması bakımından ülkenin geri kalmış bölgelerindeki şehirleri andıran Sakarya’da bu yetmiyormuş gibi şimdi de belediyeler tarafından park ve bahçelerde yapılmış dekoratif amaçlı aydınlatmalarda kullanılan enerjinin kesilmesi gündeme geldi.

SAKARYAHALK

İranlı Mülteciler konuştu, İran Başkonsolosu Sakarya’ya geldi

“Sürpriz ziyaret”

İran Başkonsolosu Mahmut Heidari sürpriz bir ziyaret yaparak ilimize geldi. Vali Mustafa Büyük’le makamında görüşen Heidari’nin ziyaretinin, mülteci sorunlarının konuşulmasının ardından gerçekleşmesi dikkat çekti.

YENİGÜN

Serdivan Belediyesi’nden, aynı caddede iki farklı uygulama

“Çarpık yapılaşma!”

Serdivan Belediyesi sınırlarında kalan Çark Caddesi’nde, yeni yapılan iki binaya farklı imar uygulaması gibi görülen durum, kafaları karıştırdı. Vatandaşlar, bu duruma tepki göstererek, ‘Böyle uygulama olur mu?’ dediler.

YENİHABER

İlk kez Yenihaber’in duyurduğu çocuk gelinin yaşadığı işkence ülke gündemindeydi

“Türkiye onu konuşuyor”

Gelin geldiği Söğütlü’de akıl almaz işkencelere maruz kalan 16 yaşındaki S.B’nin dramı Türkiye’yi ayağa kaldırdı. S.B’nin kayınvalidesi ve kayınpederi tutuklanırken hastane tedavisi devam eden küçük gelin koruma altına alındı

YENİSAKARYA

“Engelliysen halin harap”

Adapazarı’nda yaşayan engellileri sokakta sayısız engel bekliyor. Engelli vatandaşlar için düzenlenmiş ne bir kaldırım, ne bir rampa ya da tuvalet bulunuyor.

15/03/2012 MA

 
438 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.