Yerel Basında Bugün (15 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (15 Nisan 2018)
15.04.2018
724
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ŞEHİDİMİZ VAR

Ağrı Doğubeyazıt ilçesi İran sınırında bulunan Küçük Ağrı Dağı mevkiinde teröristlerle çıkan çatışmada Karasulu Uzman Çavuş Ahmet Baş şehit oldu. Acı haber Karasu’ya ateş gibi düştü.

 

ADA POSTASI

‘GÖZDE ANADOLU LİSELERİ YOK EDİLİYOR’

CHP Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç, sınavla yerleştirme sistemini ve şehrin gözde okullarından olan Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi’nin nitelikli okullar listesine dahil edilmemesi Meclis gündemine taşıyarak tepki gösterdi.

 

BİZİM SAKARYA 

MECLİSTE’DE AYNI SORU

CHP Milletvekili Engin Özkoç, Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi’nin nitelikli liseler arasında alınmayışını, soru önergesiyle TBMM gündemine taşıdı.

 

SAKARYA HALK

KOCAELİ 16 DURUŞ, SAKARYA 10 DURUŞ

Yüksek Hızlı Tren’ in Arifiye’ de duruş sayısını arttırmak için yapılan çalışma yeterli olmadığı gibi Sakaryalıların Ankara’ya gitmesi için ikinci treni beklemesi gerekiyor zira; 07.45 treni Arifiye’ de durmuyor.

 

SAKARYA YENİ HABER

GÖZDE LİSELER YOK EDİLİYOR  

İlimizin önde gelen okulların nitelikli okullar listesine alınmaması üzerine sorgu önergesi veren Özkoç, ‘Gözde Anadolu Liseleri sınav sistemi dışına çıkarılarak yok ediliyor’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

BAKANA NİTELİKLİ SORULAR

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu yıl ilk defa uygulayacağı TEOG yerine getirilen Liseye Geçiş Sınavı’na Sakarya’dan neden sadece 14 okulun alındığını Bakan İsmet Yılmaz’a sordu.

 

YENİ SAKARYA 

BAŞIN SAĞ OLSUN SAKARYAM!

Karasulu Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Baş(27) Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesi İran sınırında bulunan Küçük Ağrı Dağı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu.
724 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.