Yerel Basında Bugün ( 15 Mart 2018)

15.03.2018

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

İDAMLIK

Öz kızına tecavüz eden H.Y., tutuklanarak ceza evine gönderildi. Babasından hamile kalan 16 yaşındaki talihsiz kızın dünyaya getirdiği bebeğe yapılan DNA testinde çocuğun talihsiz kızın babası H.Y. ’den olduğu anlaşıldı.

ADA POSTASI

HER İSTEYENE ARSA SATILMAYACAK

Geyve’de kurulacak Gıda İhtisas OSB için çalışmalar devam ediyor. OSB’nin kurulacağı alanın toprak kurulundan geçmesiyle birlikte talepler gelmeye başladı. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ‘Her isteyene arsa satılmayacak’ dedi.

BİZİM SAKARYA

GENÇLER DÖKÜLÜYOR

Akyazı’da okul çıkışında bonzai kullanan ve fenalaşan liseli 3 genç, sokak ortasında yığıldılar ve herkesin korku dolu bakışları arasında yerde dakikalarca kıvrandı.

SAKARYA HALK

YÖNETİCİ YAKALANDI KENDİSİ FİRARDA

Türkiye’de bulunan şirketlerindeki görevini başkalarına devreden Çiftlik Bank CEO’su Mehmet Aydın, milyonlarca lirayı alarak kayıplara karışırken firmanın Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Ç., Geyve Adliyesine sevk edildi.

SAKARYA YENİ HABER

YİNE BONZAİ

Sakarya’da uzun süre gençleri bonzai denen sentetik uyuşturucuyla gençleri zehirleyen çete yine devrede. Akyazı’da lisede okuyan 3 arkadaş öğle tatilinde okula yakın bir boş konteynırda bonzai kullanarak fenalaştılar.

SAKARYA YENİGÜN

‘GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI’

Ak Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bin yataklı hastane,2. Üniversite, Kuzey’den geçen Marmara Otoyolu ve Süper Hızlı Tren projelerini dillendirmesinin güçlerine güç kattığını söyledi.

YENİ SAKARYA

VİZYON PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan,’2099’dan günümüze gibi birçok faaliyette şehrimize hizmetler kazandırdık. Vizyon projeleri hayata geçirdik ve yeni projelerimiz ile halkımızın karşısına çıkıyoruz’ dedi.