Yerel Basında Bugün (15 Kasım 2017)

15.11.2017
625
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

SINAV BASKISI AZALACAK

Yeni sistemle mahalle listelerinin öneminin artacağını belirten İsen “Çocuklarımıza güzel bir geleceği hep birlikte hazırlayacağız” dedi.

 

ADAPOSTASI

7 KİŞİYE UMUT OLDU

Trafik kazası sonrası 10 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Şevval Şimşek’in organları ailesi tarafından bağışlandı. Şimşek ailesi, Şevval’in 7 organıyla, 7 insanın hayata tekrar tutunmasını sağladı

 

BİZİM SAKARYA

EĞİTİMDE DEPREM

Özel okullarda görev yapan çok sayıda öğretmenin çalışma izinlerinin sosyal medya nedeniyle iptal edildiği söylentisi, eğitim camiasında şok etkisi yarattı.

 

SAKARYA HALK

SANA YAZIKLAR OLSUN MUHTAR

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ile Kocaali İlçe Jandarma Komutanlığı  ekipleri aldıkları bir ihbarla birlikte Demiraçma Mahalle Muhtarı Osman O.’nun evine mahkeme kararıyla baskın düzenlendi. Yapılan baskında 6 ayrı adresten toplamda27 kilo uyuşturucu madde çıktı

 

YENİHABER

CEZAEVİ BAŞLADI

Ferizli’de Adalet Bakanlığı tarafından 450 dönüm arazi üzerine kurulumu başlayan ve yaklaşık 3 bin kişilik kapasiteye sahip olacak cezaevi projesinde inşaat çalışmaları başladı.

 

YENİGÜN

ŞEVVAL HAYAT VERDİ!

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 18 yaşındaki Şevval Şimşek’in anne ve babası kızlarının tüm organlarını bağışlayarak 7 kişinin yeniden hayata bağlanmasını sağladılar.

YENİ SAKARYA

AFET ÖNCESİNE ÖNEM VERİLMELİ

“Deprem Afet Farkındalığı ve Afet Bilinci Oluşturma” adlı seminerde konuşan İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hüseyin Kaşkaş ‘Afet öncesi’ kavramına dikkat çekti. Kaşkaş, önceliğinin her zaman ‘ölmeden önceki riskleri önlemek’ olduğunu söyledi.

 
625 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.