Yerel Basında Bugün (14.09.2012)

Yerel Basında Bugün (14.09.2012)
14.09.2012
593
A+
A-

14.09.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi

“Başkanlar yıkım konusunda kararlı”

Halen yıkılamayan orta hasarlı 322 bina ile ilgili belediye başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu’nun başkanlara yıkım için çalışmaların yapılması uyarısında bulundu öğrenildi.

ADAPOSTASI

“Dönüşüm şartları belli mi?”

Ekim ayında Kentsel Dönüşüm için start verileceği hatta yıkımı yapacak firmalar ve düğmeye ilk Başbakan Erdoğan’ın basacağına kesin gözüyle bakılıyor. Kesin olmayan konular ise; vatandaşı ilgilendiren hususlar.

BİZİMSAKARYA

“Randevu işkencesi”

Muayene olabilmek için hastane randevu merkezi sisteminden sıra almaya çalışan hastalara ancak 2-3 hafta sonrasına randevu veriliyor. Eskiden hastane koridorlarında yaşanan kuyruklar artık evlerde ekran ve telefon başında devam ediyor.

SAKARYAHALK

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, ilçe belediye başkanlarını orta hasarlı binalar konusunda uyardı

“Gereğini yapın”

AK Partili Belediye Başkanları AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu Başkanlığı’nda Serdivan’da sabah kahvaltısında bir araya geldi. Belediyelerin yaptığı çalışmalar ile gündemdeki konuların görüşüldüğü toplantıda süresi içerisinde onarılmayan ve bu nedenle yıkılması gündemde olan Orta Hasarlı binaların durumu da ele alındı.

YENİGÜN

AK Partili belediye başkanları, Serdivan’da bir araya geldi

“Orta hasar uyarısı!”

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu başkanlığında toplanan AK Partili belediye başkanları çalışmaları değerlendirirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, orta hasarlı binaların yıkılması gerektiğini söyledi.

YENİHABER

Mekece’de demiryolu inşaatı nedeniyle duble yoldaki alt geçit kapatıldı

“Hılı tren bölündü”

Pamukova’ya bağlı Mekece’de Hızlı Tren Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar köyü ikiye böldü. Köyün tam ortasında geçen karayolunun yanına bir de demiryolu inşa edilince köylü perişan oldu.

YENİSAKARYA

“Sağlıkta ithal müdür”

Kamu hastaneleri yönetecek sekreter için belirlenen kriterler değişti. Buna göre adaylar doğdukları ve görev yaptıkları şehirlere atanamayacak.

14.09.2012 MA

 
593 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.