Yerel Basında Bugün (14.08.2012)

Yerel Basında Bugün (14.08.2012)
14.08.2012
464
A+
A-

14.08.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Kaçak bedeline Karasu’dan tepki”

Karasuspor Taraftarlar Derneği tarafından SEDAŞ’ın Kaçak Elektrik Kullanım ücreti almasını protesto etmek için düzenlenen mitinge taraftarların ilgisi oldukça fazlaydı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Ramazan ayının son haftasında Şeker Bayramı’na sayılı güler kala çarşıda alışveriş hareketliliği başladı

“Esnaf şeker gibi satış umuyor”

ADAPOSTASI

“Sular kesilmeyecek”

Sapanca Gölü’nün korunması konusunda Sakarya Nehri’ni örnek gösteren SASKİ Genel Müdürü Keleş, 4’ncü İsale Hattı’ndan sonra bir daha su kesintisi olmayacağını dile getirdi.

ANADOLU

“SASKİ’nin çaresizliği”

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sakarya’da kaynak suyu arama denetimlerinin tek elden yapılması gerektiğine dikkat çekerek, ‘Bir su firması bir aydır Kurtköy’de arama çalışması yaparken içme suyumuzu bulandırıyor. Buna bir şey yapamıyoruz’ dedi.

BİZİMSAKARYA

“Yıldırım müdahale”

DLH tarafından Karasu sahillerinde Ramazan’dan bir ay önce başlatılan dalgakıran inşaat çalışması ilçeyi karıştırdı. Çalışmanın turizm sezonuna denk getirilmesini yanlış bularak inşaatı durduran Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile DLH kavgasına Ulaştırma Bakanlığı el koydu.

SAKARYAHALK

“Sıkıntı bitti”

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni yapılan 400 yataklı binası, yaşanan bütün olumsuzlukları geride bırakarak sonunda hizmete girdi. Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, hastanenin ilin sağlık alanındaki pek problemini çözeceğini söylerken birçok konuda il dışına yapılan şevklerin artık yeni hastanede yapılabileceğini ve sıkıntının ortadan kaldırıldığını belirtti.

YENİGÜN

SEDAŞ’ın Arifiye’deki ödeme noktasının ardından, Karaman da patladı

“Vatandaş yandı”

SEDAŞ’ın elektrik faturalarının tahsilâtını yapan Kredix Firması’nın Arifiye’deki bayiinden sonra, Karaman’daki bayisinin de paraları tahsil edip, ortadan yok olması üzerine vatandaşlar mağdur oldu.

YENİHABER

Büyükşehir için AKP’nin 5 güçlü ismi çekişecek

“Büyük yarış”

İktidar partisi AKP, 2013 sonbaharında yapılması planlanan belediye seçimlerine büyük önem veriyor. AKP’de bu büyük yarış için şimdiden 5 güçlü adayın ismi ön plana çıkıyor.

YENİSAKARYA

“Parkomat çıkmazı”

Büyükşehir Belediyesi’ne karşı açılan parkomat davasını kazanan işadamının avukatı O. Selçuk Taşçı, Büyükşehir Belediyesi’ne tanınan 1 aylık sürenin dolduğunu belirtti.

14.08.2012 MA

 
464 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.